Ski and Swim program -Tignes & Lioret de Mar


SKI & SWIM program br.2 : TIGNES I LIORET DE MAR - skijajte, letujte i obilazite evropske gradove

Doživite 15 dana jedinstvene julske avanture gde ćete imati priliku da skijate na odličnom tinjskom glečeru Grande Motte i boravite u prelepom letnjem ambientu Alpa, obilazite evropske gradove (Venecija, Barselona, Nica i Monte Carlo) i kupate se na španskoj obali Costa Brave u gradiću Lioret de Mar, koji je između ostalog poznat i po bogatom noćnom životu.
Za ovako nešto je inače potrebno uplatiti 3 aranžmana. Mi smo to uspeli za vas da osmislimo i spakujemo u samo jedan. Okusite naš 3 in 1 program (zimovanje + letovanje + obilazak evropskih gradova).

 

Aranžman obuhvata:
- prevoz na relacijii Beograd - Venecija - Tignes - Lioret de Mar - Nica - Beograd.
- celodnevni obilazak Venecije.
- četiri noćenja u apartmanima u Tignes-u (punih 5 dana boravka).
- pet punih pansiona u hotelu sa tri zvezdice u Lioret de Maru (piunih 6 dana boravka).
- celodnvni obilazak Nice / Monte Carla.

POGLEDAJTE JOŠ:

- Detaljnije o ski centru Tignes
- Mapa glečera Grande Motte u Tignesu
- Letovalište Lioret de Mar
- Barselona
- Venecija


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Espace Killy -Tignes i Val d'Iser

L' Espace Killy je kompleks skijališta u Savojskim Alpima, koje se proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do 3450m i obuhvata skijališta Val d'Isere sa 150km staza i Tignes (Tinj), takođe sa 150km ski staza. Ova visina ski centra omogućava skijanje i u letnjem periodu i to na dva glečera: Grande Motte (3656 m) iznad Tignesa i Pissaillas (3488m) iznad Val D'Isera. Od kada je skijaška legenda Jean Claude Killy (osvajač 3 zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1968. godine) preuzeo vođenje jedinstvenog ski sistema L' espace Killy, ono je postalo jedno od najposjećenijih skijališta u Evropi. Bilo da ste početnik, rekreativac ili vrhunski skijaš ovde ćete svakako naći nešto za svoj ukus. Espace Killy s pravom važi za jedno od nalepših skijališta na svetu.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Lioret de Mar

Najpoznatije letovalište  na obali Costa Brava, je svakako Lioret de Mar, udaljen oko 70 kilometara od Barcelone. Tokom letnje sezone desetine hiljade turista iz celog sveta traže u ovoj izuzetnoj atmosferi pre svega zabavu i kupanje. Tokom dana uživanje na pešcanoj plaži ili hotelskom bazenu, u smiraj dana šetnja obalom, a uvece zabava do rane zore. Letovalište pre svega za mlade i one koji se tako osećaju, za sve koji pored sunca obožavaju vrelinu noćne zabave po mnogobrojnim diskotekama, pubovima, barovima, kasinima....

Detaljnije...