Saruna - wellness & fitness clubs

SarunaLogo

Saruna je vodeći domaći brend wellness i fitness klubova. Dugogodišnje iskustvo, predan rad i kvalitet usluge pozicionirali su Sarunu kao voideću kompaniju u pružanju usluga aktivnih trenažnih programa i relaksacije. Od avgusta 2014., na naše veliko zadovoljstvo, uspostavljeno je partnerstvo između našeg udruženja SKiBus i kompanije Saruna, koje će našim članovima omogućavati razne popuste, pogodnosti i benefite u korišćenju usluga Sarune. 

Uvidevši nivo stresa koji je sve izraženiji, kao i neuredan način života - sa nepravilnom i neredovnom ishranom i uz nedovoljno kretanja - Saruna tim je u proteklih 12 godina rada i stručnog usavršavanja osmislio i unapredio programe za očuvanje zdravlja i održavanje mladalačkog izgleda.

Saruna koncept wellness-a nudi programe koji se baziraju na dijagnostici zdravstvenog stanja, sportsko-rekreativnim aktivnostima i rehabilitaciji. Programi su strogo individualizovani, tj. mogu da se prilagode zdravstvenim sposobnostima svakog člana, odobreni od lekara ili fitness trenera. Namenjeni su osobama od 7 do 75 godina, raznih psihofizičkih sposobnosti.

Nakon dvanaest godina rada Saruna se može pohvaliti sa pet ekskluzivnih lokacija pozicioniranih u užem centru prestonice.

1. Fitness i wellness centar Saruna u novootvorenom hotelu Crowne Plaza prostire se na 1650m2 i nalazi se u samom epicentru poslovne i trgovinske zone, na Novom Beogradu. U potpuno renoviranom hotelu (bivši hotel Continental) nalazi se luksuzno i moderno opremljen prostor sa zatvorenim bazenom, fitness zonom, finskom saunom, parnim kupatilom, sa 20 ležećih i 39 sedećih mesta pored bazena, vitamin barom, sa četiri lux sobe za beauty tretmane iI naravno baštom koja se prostire na 700m2 i koja je predviđena za sunčanje i odmaranje u letnjemperiodu… Pored toga na ovom mestu e posetiocima nudi bogat sadržaj dodatnih usluga kao i specijalni programi treninga.

Slike odeljka za masažu, bazena i bara:

 

Sike Saruna fitness-a u hotelu Crown Plaza:

2. Fitness i wellness centar Saruna - Oaza je otvoren pre pet godina na jednoj od najlepših beogradskih lokacija na Adi Ciganliji.

Ova adresa postala je omiljeno mesto mnogim  a koji su godinama tražili ličnu oazu, mesto na kome će dostići ravnotežu duha i tela. Dođite u naš ekskluzivni kompleks na 500m2 i osetite zadovoljstvo kojem svako treba da teži. 


3. Saruna klub Park se nalazi u strogom centru grada u renomiranom hotelu Park, u najužoj poslovnoj išoping zoni. Klub je otvoren 2005 godine i prostire se na 250 m2. Moderno je opremljen i sadrži fitness zonu, prostor za masažu i hidromasažu, spa zonu sa finskom saunom, wirpoolom i prostorijom za odmor, recepciju, svlačionice, vitamin bar. Lljubazno osobljekoje vas očekuje.

 


4. Pokraj parka Šumice u ulici Grčica Milenka, nalazi se još jedan u nizu naših fitness klubova koji je namenjen rekreaciji dece, omladine i odraslih. Ovaj centar otvoren je 2011. godine, prostire se na 250m2.


 


5. U starom jezgru Zemuna (Ćukovac), na svega nekoliko minuta od pozorišta "Madlenijanum", između ulica Cara Dušana i Ugrinovačke, nalazi se "Fitness Saruna". Otvoren je 2002 i to je prvi klub koji je otvorila Saruna. Prostire se na 220 m2 i sadrži dve male vežbaonice, saunu, svlačionice i vitamin bar. Klub je namenjen onima koji ne vole gužvu i znaju kako da kvalitetno iskoriste svoje slobodno vreme.

 


Detaljnije informacije o ponudi unutar navedenih klubova, kao i njihovim tačnim adresama i kontakt telefonima možete videti na web prezentaciji kompanije Saruna:  www.wellnesssaruna.com

ili putem Facebook stranice: 

https://www.facebook.com/pages/Saruna-Wellness/1387751481474501?ref=hl

 


Pogledajte popuste koje je obezbedio ovaj partner:

Saruna wellnes & fitness clubs - popust na usluge

Za sve članove SkiBusa, renomirana kompanija Saruna, domaći lider u delatnosti wellnessa i fitnessa, koja poseduje pet luksuznih klubova fitnessa i wellnessa u Beogradu, odobrava 10% popusta na čanarine u Saruna klubovima na svim lokacijama, kao i 10% popusta na personalne treninge. Za usluge masaže i vitamin bara članovima SkiBusa se odobrava eksluzivan popust isti kakav imaju i članovi Saruna kluba. Taj popust iznosi od 30% do 50% u zavisnosti od vrste usluge i konkretnog Saruna kluba.

Detaljnije...