Skijajte na Bjelasici, u novom integralnom ski centru Kolašin 1450 / 1600, nastalom spajanjem dva skijališta, starog i modernizovanog - Kolašin 1450 (nekada ski centra Bjelasica) i novog - Kolašin 1600 (novog ski centra otvorenog u februaru 2019.). Razvoj ski resorta Kolašin 1600 i njegovo povezivanje sa skijalištem Kolašin 1450 novom šestosedežnicom K7 u sezoni 2021/2022, samo je prvi u nizu realizacije mega projekta razvoja skijaške regije na Bjelasici. Ukupna kilometraža uređenih ski staza jedinstvenog skijališta Kolašin 1450/1600 iznosi 45 km, čime je ovaj ski centrar postao jedan od najvećih, a zbog novih investicija i instaliranih ski instalacija i najmodernijih u regionu.

Uživajte na prelepoj Bjelasici koja obiluje snegom, skijajući u potpuno modernom skijalištu, koje nakon izuzetnog razvoja ski infrastrukture i instalacija zavređuje izuzetnu pažnju skijaša u regionu.U toku zimske sezone SkiBus organizuje ski vikende, produžene ski vikende (u varijantama petak-nedelja), praznična skijanja (Nova Godina, sretenjsko skijanje, i dr.), sedmodnevne aranžmane (tokom cele sezone). Većina ovih aranžmana biće organizovana autobusim prevozom, sa mgućnošću prevoza u sopstvenoj režiji. U budućnosti, moguće je da bude oragnizovan i prevoz vozom do ove skijaške destinacije (voz Beograd - Bar, sa stanicom u Kolašinu). Smeštaj je u hotelima i apartmanima u Kolašinu i okolini, na bazi izabrane usluge. Ski paketi uključuju i odgovarajuću ski kartu za ski centar Kolašin 1450/1600.

Detaljnije o ponudi...

Tokom zimske sezone, a pre svega tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus u Crnoj Gori na Dirmitoru organizuje SkiBus ciciban ski kamp. Za mališane i školarce, učesnike ski kampa, je kreiran poseban program ski obuke, koju će sprovoditi iskusni licencirani  instruktori. Ovo je  idealna prilika da deca nauče da skijaju ili da unaprede tehniku skijanja. Program ski skole podrazumeva rad sa decom na ski stazi u trajanaju od 4 do 5 sati dnevno tokom svih 6 dana skijanja. Skijaške radionice, izleti, smeštaj i usluga na bazi punog pansiona u objektu pansiona "Javorovača" koji se nalazi na samoj skijaškoj stazi, brojne su aktivnosti koje očekuju učesnike SkiBus dciciban ski kampa.

 

Detaljnije o ponudi...