Heiligenblut je mesto u Austriji koje se nalazi u severozapadnoj Koruškoj u  Nacionalnom parku "Hohe Tauern", u podnožju jednog od najviših vrhova Austrije "Grossglockner" 3797m/nv. Tokom zimskih meseci od decembra do aprila Heiligenblut je skijaški region sa dosta snega, dobro održavanim ski stazama i modernim žičarama.
Pansion "Heiligenblut" se nalazi odmah pored čuvene seoske crkve na nadmorskoj visini od 1400 m. Udaljen je 5 minuta hoda od velike Gondole koja iz mesta izvlači na ski terene. Za najmlađe goste i početnike, postoji ski lift tipa tanjir odmah pored samog objekta.

Detaljnije...


Hotel Margarethenbad se nalazi u austrijskoj pokrajini Koruška u mestu Rangersdorf. Hotel pruža pun komfor i usluge kao što su: restoran, room service, bar, recepcija, teniski teren, otvoreni parking, velika terasa, bašta. Pored toga, gostima je na raspolaganju saune, parno kupatilo, solarijum, jacuzzi i terapeutske masaže. Komforne sobe sa kupatilom poseduju francuski ležaj kao i sofu - ležaj na razvlačenje za smeštaj 2 do 4 osobe.

Detaljnije...