Sa SkiBus identifikacionom karticom koju poseduje svaki član SkiBus udruženja, mogu se ostvariti brojni popusti koji su obezbeđeni i dogovoreni, a pružaju se čak i znatno šire od svere zimskih sportova.

Svi članovi SkiBusa stiču pravo putovanja po povlašćenim cenama za sve aranžmane koji su organizaciji udruženja. Takođe članovi mogu učestvovati u svima aktivnostima i akcijama udruženja. Obezbeđena je potpuno besplatna početna škola skijanja koju sprovode stručni instruktorski timovi  SkiBusa, a napredni nivo obuke rade naši najstručniji instruktori iz pomoć visoko sofisticiranih tehnika, kao što je video analiza. Detaljnije o SkiBusovoj školi skijanja..

U prethodnih nekoliko godina uloženi su veliki napori u obezbeđivanju brojnih popusta, koji su na direktan ili indirektan način vezani za zimski sport i sport uopšte. Danas SkiBus ima zavidan broj partnera koji članovima udruženja odobravaju značajne popuste na svoje proizvode i/ili usluge. Lista popusta se u međuvremenu raširila i na neke druge segmente, koji i nemaju mnogo veze sa zimskim sportovima i sportovima uopšte. Tako je veliki broj subjekata koji nude povlašćene cene na svoje proizvode i/ili usluge iz domena svakodnevnog života (razne usluge, proizvodi široke potrošnje isl.).

Broj onih koji nude beneficije i povlastice članovima SkiBusa se stalno proširuje, kao i sam broj članova udruženja koji iz godine u godinu rapidno raste. Ne retko se dešava da pojedini članovi, ukoliko se bave prodajom, ugostiteljstvom ili pružanjem određenih usluga, odobre udruženju popuste na njihove proizvode/usluge. Svi oni koji su spremni da pomognu rad udruženja i uključe se u sistem SkiBusovih popusta uvek su dobrodošli. Unapred im na tome zahvaljujemo ispred kompletnog članstva udruženja!

Ukoliko kupujete novu ski opremu i konfekciju, servisirate ili rentirate opremu, samostalno koristite usluge smeštaja nekog od naših partnerskih hotela, koristite usluge kafea, bifea, restorana, fastfood restorana u ski centrima (na stazama i van njih) i mnogim gradovima, kupujete višednevni skipas, koristite usluge ski vrtića, ski škola... putujete autobuskim prevozom, bavite se sportom, idete u kulturne i zabavne instituije, rekreirate se.. članstvo u našem udruženju će vam uštedeti dosta novca. Popusti su obezbeđeni u mnogim gradovima Srbije i okruženja, ali i u velikom broju ski centara u kojima tokom sezone boravimo i skijamo.


Radi lakšeg snalaženja sve popuste smo klasifikovali u nekoliko osnovnih vrsta. Pretragu možete vršiti po vrsti popusta koji tražite i mesta (grada, ski centra) u kome želite da ostvarite željeni popust.


Pretraga popusta
Kupovina ski opreme, sportske opreme i konfencije uopšte

Navedeni popusti uključuju kupovinu sledeće robe u nekoj od prodavnica naših partnera: Nove skijaške i snowboard opreme (tzv. tvrda oprema), ski odeće i pretećih proizvoda namenjenih skijanju, sportske opreme i konfekcije, sportskih rekvizita. Popusti su obezbeđeni u mnogim gradovima i ski centrima..

Detaljnije...

Rentiranje i servis ski opreme

Ovi popusti se odnose na rentiranje skijaške i snowborderske opreme u kompletima i pojedinačno, kao i na servisiranje sopstvene opreme...

Detaljnije...

Sport, rekreacija, relax, razonoda, zabava, igre

Ovoj vrsti popusta pripada korišćenje usluga raznih sportsko-rekreativnih klubova, korišćenje sportskih objekata, vežbaonica, rekreativnih i relax i wellness centara i sl. Ovde pripadaju i oblasti koje se tiču škola sporta, prvenstveno skijanja, extremnih sportova, društvenih igara i zabave...

Detaljnije...

Tehnička roba, uređaji...


Roba široke potrošnje, razne usluge

Popusti iz ove kategorije podrazumevaju popuste odobrene od strane našeg partnera, a koji se odnose na robu široke potrošnje (prehrambeni proizvodi, bela tehnika, nameštaj, tačnije sve ono što koristite u svakodnevnom životu). Takođe ovede su svrstane i razne vrste usluga iz svakodnevice: autobuski prevoz, frizerske usluge, lekarske i stomatološkre usluge, usluge raznih škola i sl.

Detaljnije...

Dobra lične potrošnje