Aparthotel Ferienalm **** se nalazi na odličnoj lokaciji, na malom brdu iznad Schladminga, odakle se pruža predivan pogled na ceo Schladming. Aparthotel svojim gostima nudi smeštaj u konformnim sobama, četvorokrevetnim i šestokrevtnim apartmanima. Svi smeštajni kapaciteti su opremljeni izuzetno kvalitetnim nameštajem. Gostima je na raspolaganju otvoreni letnji bazen, veliko igralište za decu i restoran koji nudi veliki izbor tradicionalne štajerske hrane, koju prema orginalnim receptima spremaju vrhunski kuvari. Svi gosti hotela imaju obezbeđenu skijašnicu.

Zimi, a pogotovu leti možete uživati sunčajući se na velikoj teresi ispred aparthotela, uživajući u pogledu na Enns, Planai i Schladming.

Što se skijanja tiče pozicija hotela je takođe izvrsna. Stanica skibusa se nalazi tačno ispred hotela, a za 5 minuta vožnje se stiže na početak bazne stanice ili Planai Hochwwuezena, 6-7 minua do Schladminga, a samo nekoliko minuta više do sledećih mesta: Ramsau am Dachstein, Planai, Hochwurzen / Rohrmoos, Reiteralmu i Amade.

Detaljnije...