Forest Nook Apart Hotel Spa & Chalets je jedan od najvećih kompleksa u Pamporovu, smešten na glavnom putu i udaljen 600 m od ski lifta “Studenec” i 2.500 m od ski centra. Besplatan hotelski minibus prevozi putnike na relaciji hotel-ski lift-hotel na svakih 30 minuta.

Smeštaj: Kompleks se sastoji iz 135 apartmana i studija i 9 šaleta. Kapacitet objekta je preko 600 ležajeva. Svaki apartman sadrži kompletno opremljenu kuhinju, mini bar, dnevni boravak sa SAT TV-om, internet, kupatilo.

Detaljnije...


Apart hotel Nevada 3* - Pravi planinski apart hotel, smešten na 1.670 m/nv, okružen četinarskom šumom, namenjen je pravim ljubiteljima prirode. Od glavnog puta i ski centra 1 - Studenec udaljen je 150 m, a oko 900 m od centra naselja.

Na raspolaganju gostima su otvoreni parking, servis za pranje rublja, SPA Fitness centar, taverna u hotelu i kamin sala. Internet je dostupan na recepciji.

Detaljnije...


Hotel Perilik 4* - Nalazi se u centru Pamporova na 800 m od najbliže skijaške staze i ski lifta do kojeg je organizovan prevoz hotelskim mini busom. Za zimsku sezonu 2017/2018. biće kompletno renoviran. Toplom vezom povezan je sa hotelom "Murgavetz" i "Orlovetz" u okviru kojih se nalazi i manji tržni centar sa ski opremom, suvenirima, apotekom.
Gostima su na raspolaganju recepcija, wi-fi i sef na recepciji, restoran, lobi bar, spa centar...

Detaljnije...


Hotel Orlovetz 5* - Novoizgrađeni hotel koji nudi svojim gostima udobnost, smešten je u samom centru skijališta Pamporovo. Nalazi se na 800 m od najbliže skijaške staze do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom.

Hotel u svom sastavu pored glavnog restorana ima lobi bar, Wi-Fi u lobiju, menjačnicu, prodavnice, stolove za stoni tenis, bilijar i frizerski salon.

Detaljnije...