L'Aigle Bleu

 Rezidencija L'Aigle Bleu je izuzetan smeštajni objekat lociran odmah pored glavne gondole u Brianconu (Telecabine du Prorel), što skijašima omogućava laku vezu sa celim skijalištem Serre Chevalier. Od rezidencije je potrebno svega nekoliko minuta laganog hoda od samog centra Briancona, a odmah preko puta smeštaja se nalaze ski rentali i servisi, bar, restoran i Casino.

Ovaj četvorospratni objekat (poseduje lift) izgrađen za sezonu 2010/2011, sastoji se od 4krevetnih studija pa sve do 10krevetnih petosobnih luksuzno opremljenih apartmana. Svi apartmani su bogato i funkcionalno opremljeni i znatno su prostraniji nego što je to standard u francuskim skijalištima. Veći apartmani u najvećem broju slučajeva poseduju nenamešten dodatni prostor namenjen za odlaganje prtljaga. U dnevnoj sobi se standardno nalazi bračni krevet na razvlačenje i TV (koji se dodatno plaća), a kuhinje su potpuno opremljene za prijatan i udoban boravak (sudopera sa česmom, frižider, mašina za pranje sudova, šporet, mikrotalasna, aparat za kafu, toster, neophodno posuđe..). Veći apartmani imaju odvojen WC i kupatilo.

Hotel gostima omogućava korišćenje Interneta. Na recepciji je prema potrebi putnicima dostupno: kupaonice za bebe, visoke stolice za malu decu, društvene igre, pegle i daske za peglanje, garniture za Fondue i Raclette i dr.

Od dodatnog sadržaja rezidencija L'Aigle Bleu poseduje prostranu prijemnu salu sa udobnim foteljama i bilijarskim stolovima, a gostima je na raspolaganju i sauna, đakuzi, tursko kupatilo i fitness sala. Za one kojima je to potrebno rezidencija poseduje i perionicu.

Skijašima je na rasoplaganju skijašnica gde mogu odlagati svoju ski opremu.

Aparthotel raspolaže sa podzemnim i spoljnjim parkingom za automobile, koji su ograničenog kapaciteta i koji se dodatno plaćaju.

Opis apartmana:
4krevetni apartmani
– površine 27/32m2. Sastoje se od dve prostorije: spavaće sobe sa sofa krevetom na razvlačenje i spavaće sobe sa dva kreveta ili krevetom na sprat. Poseduje opremljenu kuhinju i kupatilo i WC.
6krevetni apartmani
– poršine 44m2. Sastoje se od tri sobe: dve spavaće sobe sa dva odvojena kreveta ili krevetom na sprat i dnevnom sobom sa bračnim krevetom na razvlačenje. Poseduje opremljenu kuhinju i odvojeno kupatilo od toaleta.
8krevetni apartmani
– površine 75m2. Imaju dve spavaće sobe sa krevetima na sprat, jednu spavaću sobu sa odvojenim krevetima i dnevnu sobu sa krevetom na razvlačenje. Poseduju WC sa kupatilom, plus odvojen samo WC, kako i kompletno opremljenu kuhinju. Ovi apartmani mogu da budu i dupleksi.
10krevetni apartmani
– površine 102m2. Realno ovo su najbolji apartmani u objektu. Poseduju 5 soba  - dve spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, dve sobe sa bračnim ili krevetima na sprat i dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Pored opremljene kuhuinje gosti na raspolaganju imaju i WC sa kupatilom, ali i još jedan odvojeni WC.