Rezidencija "Chalets de la Ramoure" se nalazi u centru Valfrejusa, na samo nekoliko koraka od najbliže ski staze, oko 30 metara od najbliže žičare i oko 200 metara od prodavnica i restorana.

Svojim savojskim stilom se savršeno uklapa u okolinu, a sadržajima i položajem pruža idealne uslove za ugodan boravak, kako za porodice, tako i za grupe individualaca.

Detaljnije...


Valfrejus je jedno od brojnih skijališta Maurinne doline u Francuskoj. To je moderan, dobro dizajniran ski centar čije se naselje nalazi na 1550 m/nv. Celo naselje je pešačka zona i samim tim predstavlja pravi ″Raj″ za porodice. Nalazi se ublizini izlaza iz tunela Frejus koroz koji se iz Italije ulazi u Francusku, a iznad grada Modane do koga vozi besplatan skibus.

Smeštaj je organizovan u više rezidencija u samom centru Valfrejus u blizini žičara.


USKORO detaljniji opis...

Detaljnije...


Rezidencija La Turra se nalazi u mestu Valfrejus, na 1.550 metara nadmorske visine, u dolini Maurienne (Morien), u regionu Rhône-Alps u Savoi, na granici Nacionalnog parka Vanoise (Vanoa). Od mesta Modane-a u podnožju, kroz koje prolazi autoput i železnica i u kome je početak tunela Ftejus, udaljen je 10 km.
Rezidencija La Turra ima veoma dobru lokaciju u neposrednoj blizini centralne pešačke zone naselja Valfrejus: 60 m od ski staze i žičare sedežnice Charmasson, 100 m od dečijeg kluba i 300 m od prodavnica, restorana i škole skijanja. Rezidencija je ozgrađena u tipičnom savojarskom - alpskom stilu, sastoji se od 80 apartmana za 4 do 8 osoba. Rezidenciju čine četiri odvojene zgrade, šestospratnice sa liftom, u mirnom području naselja pa je pogodna i za boravak porodica sa decom. Vrhunska atrakcija je besplatan grijani spoljni bazen, sauna i fitnes.

Detaljnije...