Hotel LEK Best Western Kranjska Gora smešten je na nekoliko koraka od centra mesta, na putu prema prevoju Vršič. U ponudi ima velnes centar sa zatvorenim bazenom. Gostima su na raspolaganju teniski teren i restoran sa terasom.

Sve sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima i kupatilo s tušem ili kadom. Na raspolaganju su ...

Detaljnije...


Hotel ALPINA - Kranjska Gora, smešten neposredno uz skijalište sa direktno izlaskom i povratkom sa ski staze. U ponudi ima sobe sa satelitskom televizijom i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama.

Kada je toplo vreme, gosti mogu uživati u dugim i živopisnim šetnjama po planinama. Tokom zime, gostima je na raspolaganju centar sauna u hotelu.

Detaljnije...


Hotel VITRANC *** - Podkoren, Kranjska Gora
Hotel sa apartmanskim depadansom u centru idiličnog sela Podkoren na krajnjem severozapadu Slovenije, na granici sa Austrijom i Italijom. Hotel je izgrađen pre Drugog svetskog rata i ima bogatu istoriju. Mesto Podkoren se nalazi između turističkog centra Kranjska Gora (2km) i Planica (2km), gde se svake godine održava Svetski kup u skijaškim skokovima kao i tradicionalni Vitranc Svetski kup u alpskom skijanju. Skijalište u Podkorenu je povezano sa onim u Kranjskoj Gori.

Detaljnije...


Novo - renoviran Apart hotel "Kazina" nalazi se u samom centru mesta Jesenice, u blizini magistralnog puta. Apart hotel Kazina u ponudi ima 14 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, od kojih 5 apartmana, 2 dvokrevetne sobe, 3 trokrevetne i 4 apartmana. Aparthotel može u isto vreme da primi 53 osobe. Sobe i apartmani mogu da primaju od 2 do 5 osoba. U ponudi je smještaj u sobama, apartmanima. Oni su opremljeni LCD televizorom, besplatnom WIFI internet konekcijom, sefom, kupatilom sa tuš kabinom i WC-om, fenom i besplatnim toaletnim priborom.

Detaljnije...


Hotel Špik 3*/4* (Kranjska Gora) se nalazi u mestu Gozd Martuljek na 5 kilometara od Kranjske Gore u prelepom okruženju. Gostima hotela je na raspolaganju besplatan prevoz hotelskim mini busom na relaciji hotel Špik-Kranjska Gora-hotel Špik.  Hotel se tokom zimske sezone toplo preporučuje za boravak porodica sa decom ili pojedinaca.
Hotelski kompleks Špik se sastoji iz dva dela: Hotela Špik 3* i Alpskog Resorta Špik 4*.

Detaljnije...


Akcionarsko društvo za turizam i hotelijerstvo Hit Alpinea d.d., sa dugogodišnjom tradicijom u i međunarodnom prepoznatljivošću u svom sastavu imaju 4 smeštajna objekta u Kranjskoj Gori.

Detaljnije...