04 - 07. januar 2024.  - trodnevno skijanje na Jahorini sa smeštajem u lux hotelima Hollywood 4* i Hills Congress and Spa 5* u Sarajevu, na Ilidži. Ovaj SKI & SPA program, koji se realizuje u varijanti četvrtak-nedelja, omogućava puna tri dana skijanja na Jahorini, uživanje i relaks u bogatim spa i wellness sadržajima navedenih hotela, šetnju "kroz epohe"  starim centralnim gradskim ulicama Sarajeva. Sve to upotpunjuju gastronomski užitci koje nudi tradicionalna bosanska kuhinja.
Paket uključuje tri noćenja sa doručkom u izabranom hotelu (uz mogućnost doplate opcionih večera u hotelu) i 3-dnevnu ski kartu za ski centar Jahorina. Ovaj program se relaizuje na bazi sopstvenog prevoza. Cena paketa od 169 evra.

Detaljnije...


25 - 28. januar 2024.  - trodnevno skijanje na Jahorini sa smeštajem u lux hotelima Hollywood 4* i Hills Congress and Spa 5* u Sarajevu, na Ilidži. Ovaj SKI & SPA program, koji se realizuje u varijanti četvrtak-nedelja, omogućava puna tri dana skijanja na Jahorini, uživanje i relaks u bogatim spa i wellness sadržajima navedenih hotela, šetnju "kroz epohe"  starim centralnim gradskim ulicama Sarajeva. Sve to upotpunjuju gastronomski užitci koje nudi tradicionalna bosanska kuhinja.
Paket uključuje: autobuski prevoz sa svim neophodnim transferima do skijališta, 3-dnevnu ski kartu za ski centar Jahorina, kao i tri noćenja sa doručkom u izabranom hotelu (uz mogućnost doplate opcionih večera u hotelu). Cena paketa od 199 evra.

Detaljnije...


01 - 04. februar 2024.  - trodnevno skijanje na Jahorini sa smeštajem u lux hotelima Hollywood 4* i Hills Congress and Spa 5* u Sarajevu, na Ilidži. Ovaj SKI & SPA program, koji se realizuje u varijanti četvrtak-nedelja, omogućava puna tri dana skijanja na Jahorini, uživanje i relaks u bogatim spa i wellness sadržajima navedenih hotela, šetnju "kroz epohe"  starim centralnim gradskim ulicama Sarajeva. Sve to upotpunjuju gastronomski užitci koje nudi tradicionalna bosanska kuhinja.
Paket uključuje: autobuski prevoz sa svim neophodnim transferima do skijališta, 3-dnevnu ski kartu za ski centar Jahorina, kao i tri noćenja sa doručkom u izabranom hotelu (uz mogućnost doplate opcionih večera u hotelu). Cena paketa od 209 evra.

Detaljnije...


22 - 25. februar 2024.  - trodnevno skijanje na Jahorini sa smeštajem u lux hotelima Hollywood 4* i Hills Congress and Spa 5* u Sarajevu, na Ilidži. Ovaj SKI & SPA program, koji se realizuje u varijanti četvrtak-nedelja, omogućava puna tri dana skijanja na Jahorini, uživanje i relaks u bogatim spa i wellness sadržajima navedenih hotela, šetnju "kroz epohe"  starim centralnim gradskim ulicama Sarajeva. Sve to upotpunjuju gastronomski užitci koje nudi tradicionalna bosanska kuhinja.
Paket uključuje tri noćenja sa doručkom u izabranom hotelu (uz mogućnost doplate opcionih večera u hotelu) i 3-dnevnu ski kartu za ski centar Jahorina. Ovaj program se relaizuje na bazi sopstvenog prevoza. Cena paketa od 169 evra.

Detaljnije...


29.  februar - 03. mart 2024.  - trodnevno skijanje na Jahorini sa smeštajem u lux hotelima Hollywood 4* i Hills Congress and Spa 5* u Sarajevu, na Ilidži. Ovaj SKI & SPA program, koji se realizuje u varijanti četvrtak-nedelja, omogućava puna tri dana skijanja na Jahorini, uživanje i relaks u bogatim spa i wellness sadržajima navedenih hotela, šetnju "kroz epohe"  starim centralnim gradskim ulicama Sarajeva. Sve to upotpunjuju gastronomski užitci koje nudi tradicionalna bosanska kuhinja.
Paket uključuje: autobuski prevoz sa svim neophodnim transferima do skijališta, 3-dnevnu ski kartu za ski centar Jahorina, kao i tri noćenja sa doručkom u izabranom hotelu (uz mogućnost doplate opcionih večera u hotelu). Cena paketa od 199 evra.

Detaljnije...


07 - 10. decembar 2023.  - SKI OPENING JAHORINA
U saradnji sa OC Jahorina, SkiBus organizje VELIKI SKI OPENING NA JAHORINI. Jahrina je novo, drugačije odeveno i oblikovano, skijaški modernizovano i osavremenjeno skijalište. Videćete Jahorinu u sasvim drugom svetlu, sa obiljem modernizovanih i novih ski liftova i terena. Iako ćete se naći u jednom potpuno novom savremenom i modernom skijalištu, osetićete stari, dobro prepoznatljiv šarm i duh stare Jahorine koji je nikada nije napustio: daleko prepoznatljivu domaćinsku atmosferu, jeftin i kvalitetnan vanpansion i nezabovan provod. Aranžman obuhvata: prevoz, trodnevni smeštaj u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas. Sve to za neverovatnih 99 evra!

Detaljnije...


07 - 10. mart 2024.  - SKI CLOSING JAHORINA - tri dana skijanja na Jahorini!
U saradnji sa OC Jahorina, SkiBus organizje VELIKO TRODNEVNO ZATVARANJE SKI SEZONE NA JAHORINI. Ovaj specijalan promo produženi ski vikend, sa puna tri dana skijanja, nastavak je uspešne sezone SkiBus članova na Jahorini. Najbolja ski destinacija u regionu, moderno skijalište sa potpuno novom infrastrukturom (u prethodnih par godina se mnogo toga uradilo na Jahorini), obilje novih ski staza, dugi martovski dani, Sunce, organizovan dnevni i večernji provod (žurke) za skijaše po ugledu na evropska skijališta - razlog su zašto trebate ski sezonu zatvoriti upravo ovde. Paket aranžman koji uključuje autobuski prevoz, tri noćenja ili polupansiona u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas, po ceni od 169 evra!!!

Detaljnije...


14 - 17. mart 2024.  - SKI CLOSING JAHORINA - tri dana skijanja na Jahorini!
U saradnji sa OC Jahorina, SkiBus organizje TRODNEVNO ZATVARANJE SKI SEZONE NA JAHORINI. Ovaj specijalan promo produženi ski vikend, sa puna tri dana skijanja, nastavak je uspešne sezone SkiBus članova na Jahorini. Najbolja ski destinacija u regionu, moderno skijalište sa potpuno novom infrastrukturom (u prethodnih par godina se mnogo toga uradilo na Jahorini), obilje novih ski staza, dugi martovski dani, Sunce, organizovan dnevni i večernji provod (žurke) za skijaše po ugledu na evropska skijališta - razlog su zašto trebate ski sezonu zatvoriti upravo ovde. Paket aranžman koji uključuje autobuski prevoz, tri noćenja ili polupansiona u izabranom hotelu i 3-dnevni skipas, po ceni od 149 evra!!!

Detaljnije...