Najpoznatije letovalište na obali Costa Brava, je Llioret de Mar, udaljen oko 70 kilometara od Barcelone. Tokom letnje sezone desetine hiljade turista iz celog sveta traže u ovoj izuzetnoj atmosferi pre svega zabavu i kupanje. Tokom dana uživanje na pešcanoj plaži ili hotelskom bazenu, u smiraj dana šetnja obalom, a uvece zabava do rane zore. Letovalište pre svega za mlade i one koji se tako osećaju, za sve koji pored sunca obožavaju vrelinu noćne zabave po mnogobrojnim diskotekama, pubovima, barovima, kasinima.Pored LLioret de Mara na ovoj obali će u ponudi biti i Santa Suzana i Malgrat de Mar.
U odlasku je predviđena celodnevna poseta Nici / Monte Carlu, kojom prilikom bi se slobodno vreme moglo utrošiti na kupanje na gradskoj plaži, obilazak Nice ili obilazak obližnjeg Monte Carla. U povratku je planiran celodnevni izlet u Veneciji, a onima kojima nije dovoljno odmora i kupanja na raspolaganju je plaža Lido di Venezia. Putovanje će se odvijati isključivo u noćnim satima.

Detaljnije o ponudi...

Nica - Monte Karlo - Ljoret de Mar - Barselona - festival TOMATINA - Valensija - Lado di Gardo - Verona - Lido di Jesolo - Venecija

La Tomatina - održava se svake godine poslednje srede u avgustu u gradu Bunjol blizu Valensije, u Španiji. Vrhunac festivala je bitka paradajzima koja se odigrava između 11 i 13 časova, kada se tone i tone paradjza dovoze kamionima u centar Bunjola. 

Detaljnije o ponudi...