Ski vikend na Staroj planini. Puna dva dana skijanja, po ceni jednog.

Subota:  02:00 Polazak sa parkinga Sava centra, dolazak u turistički kompleks Babin Zub (oko 8:00), doručak u hotelu, ulazak u smeštaj i spremanje za skijanje, pun skijaški dan, večera u hotelu.
Nedelja: Doručak, celodnevno skijanje u ski centru Babin zub na Staroj planini. povratak u hotel i spremanje za polazak, večera polazak za Beograd u 19:00.
Usluga uključuje: prevoz na relaciji BG - Stara Planina - BG, jedno noćenje i četiri obroka (dva doručka i dve večere) u smeštajnom objektu koji konkretnog vikenda bude u ponudi.


Detaljnije...


                Petak-subota-nedelja: Trodnevno skijanje na Staroj Planini po ceni dva dana

Petak: 02:00 Polazak sa parkinga Sava centra, dolazak u turistički kompleks Babin Zub (oko 8:00), doručak u hotelu, ulazak u smeštaj i spremanje za skijanje, pun skijaški dan, večera u hotelu.
Subota: Doručak u hotelu, pun skijaški dan, večera u hotelu.
Nedelja: Doručak, celodnevno skijanje u ski centru Babin zub na Staroj planini, ulazak u sobe i spremanje za povratak, večera, polazak za Beograd.

Aranžnan uključuje prevoz na relaciji Beograd - Stara Planina (Babin zub) - Beograd, dva noćenja, kao i šest obroka (tri doručka i tri večere) u smeštajnom objektu koji konkretnog vikenda bude u ponudi.


Detaljnije...