Produženi ski vikend na Staroj planini


Petak-subota-nedelja: Trodnevno skijanje na Staroj Planini, po ceni dva dana

Petak:
- 02:00 Polazak sa parkinga Sava centra,
- Dolazak u turistički kompleks Babin Zub (oko 8:00),
- Doručak u hotelu
- Ulazak u smeštaj i spremanje za skijanje
- Pun skijaški dan
- Večera u hotelu

Subota:
- Doručak u hotelu
- Pun skijaški dan u ski centru Babin zub na Staroj planini
- Večera u hotelu

Nedelja:
- Doručak
- Celodnevno skijanje u ski centru Babin zub na Staroj planini
- Ulazak u sobe i spremanje za povratak
- Večera
- Polazak za Beograd u 19:00

Aranžnan uključuje prevoz na relaciji Beograd - Stara Planina (Babin zub) - Beograd, dva noćenja, kao i tri doručka i tri večere (petak, subota i nedelja) u smeštajnom objektu koji konkretnog vikenda bude u ponudi.

Moguće je koristiti i samo prevoz do Babinog Zuba.

PONUDA SMEŠTAJA NA STAROJ PLANINI

Smeštaj će biti ponuđen u jednom od dva objekta u turističkom kompleksu Babin zub: U hotelu Babin Zub ili istoimenom planinarskom domu. Posebna pogodnost za skijaše je ta sto je omogućen ulazak u sobe odmah po dolasku u petak, a izlazak iz istih tek po završenom skijanju u nedelju, što daje prostora za sređivanje pred put, tuširanje.. U arnžman su uključeno šest  obroka, tri doručka i tri večere (zadnja večera je predviđena neposredno pred povratak za Beograd). Ovim se faktički boravi puna tri, a plaća svega dva dana.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Stara planina

Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema Bugarskoj. Pripada grupi venačnih planina, a njen glavni venac prostire se približno od Zaječara do Crnog mora u dužini od oko 550 km. Pri tom manji deo glavnog venca (oko 150 km) predstavlja granicu izmedju Srbije i Bugarske, a veći deo (oko 400 km) deli Bugarsku na dva dela: severnu i juznu. Drugo ime za Staru planinu je Balkan, tako da je zapravo po ovoj planini i celo Balkansko poluostrvo dobilo ime.

Detaljnije...