Divčibare Ski Resort

Divčibare Ski Resort - mesto za aktivan odmor u prirodi

Ski staza Crni vrh nalazi se na severnoj strani Crnog vrha. Dužina staze je 850 metara. Visinska razlika između vrha i podnožja staze iznosi oko 180 metara.

Staza se veštački osnežava. Poseduje dvosednu žičaru kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Izlazna stanica žičare nalazi se na nadmorskoj visini od 1.091 metar. Staza je srednje težine, ubraja se u grupu ski staza crvene kategorije i odgovara veštijim skijašima.

Radno vreme žičare je od 9 do 16 časova.

Svim članovima SkiBus-a, naš partner Divčibare Ski Resort, odobrava popust na SKI PASS:
- Za dolaske tokom vikenda i praznika 10% popusta na ski karte,
- Za dolaske radnim danima 15% popusta na ski karte.

Da bi ostvarili ovaj popust, članovi na ski kasi moraju na uvid pokazati važeću člansku karticu SkiBus-a.

Detaljnije o Divčibare Ski Resort-u …

 

Ovaj popust je obezbezbedio:

Divčibare Ski Resort

divcibare sr logo150

Mi smo Divčibare Ski Resort. Mesto za aktivan odmor u prirodi. Koncept   koji okuplja ljubitelje skijanja, ali i ljubitelje prirode uopšte.   Nije neophodno da ste skijaš ili border da biste doživeli radost   planine. Organizujemo aktivnosti i u letnjem periodu. Najbliže smo   mesto sa raznolikim sadržajima za aktivan odmor ako krećete iz   Beograda, Vojvodine, Zapadne Srbije, Šumadije. Tu smo da sami odredite  meru svoje avanture. Proverite zašto. I povedite nekog sa sobom!

Ski staza Crni vrh nalazi se na severnoj strani Crnog vrha. Dužina staze je 850 metara. Visinska razlika između vrha i podnožja staze iznosi oko 180 metara. Staza se veštački osnežava. Poseduje dvosednu žičaru kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Izlazna stanica žičare nalazi se na nadmorskoj visini od 1.091 metar. Staza je srednje težine, ubraja se u grupu ski staza crvene kategorije i odgovara veštijim skijašima. Radno vreme žičare je od 9 do 16 časova.

Divčibare su visoravan planine Maljen. Nalazi se na nadmorskoj visini od 980 metara. Udaljenost Divčibara od Valjeva je 38 km, a od Beograda 118 km. Mesto karakteriše severna ekspozicija i pogodna konfiguracija terena za razvoj rekreativnog planinskog turizma. Okolne visove i blage prevoje sneg godišnje prekriva 3 do 4 meseca. Divčibare imaju blagu i prijatnu klimu – 239 dana bez vetra i 280 dana bez padavina. Prosečna temperatura vazduha u toku leta je 22 stepena usled čega Divčibare i leti privlače značajan broj posetilaca, naročito iz velikih emitivnih centara (Beograd, Valjevo, Novi Sad).

Detaljnije o Divčibare Ski Resort-u …

Svim članovima SkiBus-a, naš partner Divčibare Ski Resort, odobrava popust na SKI PASS.