Sogenor, La Norma - Multi residences apartmani

Sogenor - Multi residences apartmani se nalaze u mestu La Norma. Aparmani i studija u ponudi se nalaze u različitim rezidencijama različitih vlasnika. Razlikuju se po površini i opremljenosti.

Mogu biti različite strukture a većina aparmana su 1/4 krevetni ili 1/6 krevetni. Apartmani nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom.


Osnovna karakteristika za sve apartmane je:

 - 1/4 krevetni - studio površine 20-25m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena kabina ili ulezni deo apartmana sa krevetima na sprat, kupatilo-toalet.

 - 1/4 krevetni - 2P4 apartman površine 25-30m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, i odvojenom sobom sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta ili krevetima na sprat, kupatilo-toalet. Mogu bitu u STANDARD ili CONFORT varijanti (nešto veće površine).

 - 1/6 krevetni 2P6 apartman je dvoprostorni površine 25-30m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina ili ulazni deo apartmana sa dva kreveta ili krevetima na sprat, kupatilo i toalet.

 - 1/6 krevetni 3P6 apartman je troprostorni površine 30-35m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, druga spavaća soba sa krevetima na sprat, kupatilo i toalet.

Napomena: Opsi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu biti sastavni deo Ugovora o putovanju.