Pra Lopu apartmnani

Ski centar Pra Lopu ima dva naselja na 1500 i 1600 m/nv: Pra Lopu - Molanes 1500  i Pra Lopu 1600, a koja su povezana besplatnim ski busom. Iz ob naselja krecu zičare koje voze skijaše izneđu 1500 i 2600 m/nv.

Aparmani i studija u ponudi Ski Busa se nalaze u oba dela naselja u različitim rezidencijama. Razlikuju se po površini i opremljenosti. Mogu biti različite strukture: 1/4 krevetni, 1/6 krevetni ili 1/8 krevetni.

Apartmani nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom.

OPIS:
 - 1/4 krevetni apartman - studio površine 20-25m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena kabina ili ulezni deo apartmana sa krevetima na sprat, kupatilo-toalet.

 - 1/6 krevetni apartman je dvoprostorni površine 25-35m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina ili ulazni deo apartmana sa dva kreveta ili krevetima na sprat, kupatilo i toalet.

 - 1/8 krevetni apartman je dvoprostorni površine 30-45m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina sa krevetima na sprat, i kreveti na sprat u ulaznom delu apartmana, kupatilo i toalet.