Les Balcons du Soleil *** je rezidencija izgrađena u stilu velike chalete od drveta i kamena i nalazi se na nadmorskoj visini od 1800m u prelepom ambijentu ski centra Val d' Allos 1800 (La Foux). Nedaleko od ski staza i svega 50ak metara udaljena od prodavnica i tržnog centra, gostima mogućava smeštaj u četvorokrevetnim, šestokrevetnim i osmokrevetnim apartmanima. Svi apartmani poseduju komplatno opremljenu kuhinju, TV, dnevnu sobu sa krevetnom na rasklapanje i dodatne spavaće sobe sa dva kreveta ili bračnim krevetom, te zasebno kupatilo i wc, a takođe poseduju i terasu.
Gostima rezidencije od dodatnog sadržaja na rapolaganju je otvoreni bazen sa toplom vodom, fitnes centar, sauna, Wi-Fi/Wireless LAN, besplatan parking.

Detaljnije...


Ski centar Pra Lopu ima dva naselja na 1500 i 1600 m/nv: Pra Lopu - Molanes 1500  i Pra Lopu 1600, a koja su povezana besplatnim ski busom. Iz ob naselja krecu zičare koje voze skijaše izneđu 1500 i 2600 m/nv.
Aparmani i studija u ponudi Ski Busa se nalaze u oba dela naselja u različitim rezidencijama. Razlikuju se po površini i opremljenosti. Mogu biti različite strukture: 1/4 krevetni, 1/6 krevetni ili 1/8 krevetni.

Detaljnije...