Hotel Jezero - Bohinj

Hotel Jezero 4* se nalazi na centralnoj lokaciji uz Bohinjsko jezero, u srcu Julijskih Alpa. Ovde možete uživati u svežem planinskom vazduhu i predivnim zalascima sunca nad planinama. Pored velnes centra i restorana u okviru objekta, gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i besplatan parking.

Elegantno nameštene sobe obuhvataju balkon s baštenskom garniturom i sve moderne sadržaje. Struktura soba je od 2-krevetnih do 5-krevetnih. Svaka smeštajna jedinica uključuje deo za sedenje, mini-bar i TV. Gostima je takođe na raspolaganju sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Hotel nudi vrhunske velnes i fitnes sadržaje kao i bazen (4m x 16m, temp. vode 30°C). Gostima su takođe na raspolaganju ostava za ski opremu.

Skijalište Vogel je udaljeno 4,5 km. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga prevoza ski-busom do skijališta, odnosno plazne stanice gondole.

Opis smeštaja:

 - 1/2 superior (dvokrevetna, 20 m2): bračni krevet, kupatilo (tuš, toalet, fen za kosu), SAT TV, sef, balkon, mogućnost dodatnog ležaja

 - 2+2 app (četvorokrevetna, 27 m2): bračni krevet, soba sa 2 dodatna ležaja, kupatilo (tuš, toalet, fen za kosu), SAT TV, sef, balkon.

 - 1/2+1 standard (dvokrevetna soba, 18 m2): bračni krevet, kupatilo (tuš, toalet, fen za kosu), SAT TV, sef. mogućnost pomoćnog ležaja. Soba može biti i bez balkona.