Hotel Jezero 4* se nalazi na centralnoj lokaciji uz Bohinjsko jezero, u srcu Julijskih Alpa. Ovde možete uživati u svežem planinskom vazduhu i predivnim zalascima sunca nad planinama. Pored velnes centra i restorana u okviru objekta, gostima su na raspolaganju besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i besplatan parking.
Elegantno nameštene sobe obuhvataju balkon s baštenskom garniturom i sve moderne sadržaje. Struktura soba je od 2-krevetnih do 5-krevetnih. Svaka smeštajna jedinica uključuje deo za sedenje, mini-bar i TV.

Detaljnije...


Residencija Triglav se nalazi u prekrasnom bohinjskom selašcu Stara Fužina, koji je na rubu takozvanog jezerskoga polja. Blizina i pogled na bohinjsko jezero su kroz sva godišnja doba božanstveno bajkovita. Rezidencija Triglav sa svojom udobnošću nudi ugodan užitak za odmor, a ujedno je to i odlično odredište za skijanje na skijalištima Vogla i Koble.  
U kući Vam je na raspolaganju sauna i trim kabinet sa svom potrebnom opremom za stlni tenis.

Detaljnije...


Hotel Kristal - Bohinj je porodični hotel u mestu Ribčev Laz, nedaleko od bohinjskog jezera, na periferiji Nacionalnog parka Triglav. Hotel je unapređen i renoviran u domaćem stilu, pružajući gostima mogućnost autentičnog upoznavanja karakteristika ovoga kraja Slovenije.
U hotelu je na raspolaganju finska sauna kao i salon za masažu. Tokom popodneva i večeri možete se opustiti u zimskoj bašti ili kontel baru sa otvorenim kaminom.

Detaljnije...


Hotel Bohinj ECO je izvanredan Superior hotel, predstavlja oazu mira i udobnosti na obodu Nacionalnog parka Triglav. Smešten je u mestu Bohinjska Bistrica na 6,5 km od Bohinjskog jezera i na 20 km od Bledskog jezera sa panoramskim pogledom na Julijske Alpe. Bežicni internet je besplatan. Nagrađivani hotel Bohinj Eco otvoren je u junu 2009. godine i prvi je ekološki hotel u Sloveniji. Do polazne stanice gondole na skijalištu Vogel bozi ski bus.

Detaljnije...