closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

N sport & N fashion

n-sport-i-n-fashion-logo.jpg

Kompanija N Sport poseduje preko 50 prodajnih objekata u Srbiji i Bosni i Hercegovini i vrši distribuciju i prodaju renomiranih svetskih sportskih i modnih brendova, prepoznatljivih po svom kvalitetu, dizajnu i funkcionalnosti. Osnovana je 1995. godine. Danas predstavlja jedan od najvećih domaćih lanaca prodavnica za sportsku i modnu konfekciju. Kompanija je podeljena na dva segmenta: N Sport (prodavnice sporrtske opreme i konfekcije) i N Fashion (prodavnice modne konfekcije).

U prodajnim objektima N Sport-a i N Fashion-a kuci mogu naći renomirane svetske brendove, kao što su: Freesoul, Paris Hilton Footwear, Norma J. Baker, Guess, Sergio Tacchini, Northland, No Excess, Excessive, Staff Jeans & Co., PUMA, Lacoste, Nike, Tommy Hilfiger, Levis, Converse i mnoge druge.

SPISAK SVIH PRODAJNIH OBJEKATA N SPORT & N FASHION COMPANY:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brendovi koje možete naći u prodajnim objektima N sport & N fashion:


Pogledajte popuste koje je obezbedio ovaj partner:

Popust u prodavnicama N-SPORT i N-FASHION

U svim prodavnicama N-SPORT-a i N-FASHION-a, izuzev u outlet prodavnicama, članovima SkiBua se odobrava popust u visini od 20% na asortiman nove kolekvija,  10% na asortiman stare kolekcije,

Popust se odnosi na sve artikle koji već nisu na akcijskim sniženjima, a ostvaruje se davanjem na uvid važeće članske kartice udruženja SkiBus i flajera koji se dobija prilikom učlanjenja. Ovaj popust važi do 30.06.2016.

Detaljnije...