closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Sport Depot

logosportdepot 180x100

SPORT DEPOT je jedan od najvećih distributera sportske opreme na Balkanu. Osnovan je u Bugarskoj 1998. godine, a u narednim godinama se proširio na Srbiju, Rumuniju i Grčku.

SPORT DEPOT se može pohvaliti najvećom paletom proizvoda u Srbiji. Naš fokus je na online prodaji kako bi kvalitetna odeća, obuća i oprema bila dostupna apsolutno svima.

Naša misija je da Vam učinimo dostupnim što veći broj brendova za najrazličitije sportove i aktivnosti u prirodi.

Tu su najpoznatiji outdoor i ski brendovi kao što su: Jack Wolfskin, Helly Hansen, Keen, Icepeak, North Finder, Lowa, CAT, Killtec, Icebreaker, GriSport, Quiksilver, Roxy, Nordica, Alpina itd.

Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno za kampovanje i planinarenje, a to Vam omogućavaju brendovi: Easy Camp, Outwell, Coleman, Campingaz, Deuter, Tashev, Petzl, High
Colorado, La Playa itd.

Ne izostaju ni najpoznatiji brendovi sportske opreme: Adidas, Nike, Puma, Reebok, Under Armour, Champion, Lotto.

Da uvek budete fit za Vas smo pripremili i kućnu fitnes opremu brendova Actuell Fitness, SportVision, BodySculpture, Kettler, ABFit, itd.

Neće Vas razočarati ni paleta proizvoda za vodene sportove. I tu smo za Vas pripremili Speedo, Mares, Go Swim, SEVYLOR, Salvas, Swimfit, itd.

Nismo zaboravili ni na sportove kao što su boks, fudbal, tenis, košarka, odbojka, biciklizam, badminton, stoni tenis i pikado te Vas kod nas čekaju i Everlast, Head, Spalding, Mitre, Harrows, Mikasa, Victor itd.

Mi smo sportska prodavnica za celu porodicu, ali verujemo da uz profesionalnu opremu koju nudimo, konsultacije, slobodu izbora, dubinu i opseg naše selekcije, svaki sportista može da razvije svoj pun potencijal i osigura put ka pobedi.

Pogledjte kompletnu ponudu na WWW.SPORTDEPOT.RS

Maloprodaja adresa:
KARAĐORĐEV TRG 3-5 BEOGRAD (ZEMUN)
RADNO VREME:
ponedeljak – petak 10.00 – 20.00 h subota 10.00 – 18.00 h
KONTAKTI:
Telefon: 011/2618577    011/2617206
E-mail: eshop@sportdepot.rs

 


Pogledajte popuste koje je obezbedio ovaj partner:

Popusti u Sport Depot-u

SPORT DEPOT je za članove SKIBUS-a obezbedio popust od 10% na celokupan asortiman.

Popust se odnosi na sve artikle koji nisu na akcijskim i promotivnim sniženjima.

Popust se odobrava samo ukoliko pokažete personalnu člansku kartu Skibus-a i važi samo za imaoca iste. Kod online poručivanja ukucajte ID članske karte u odeljak "napomene".

Detaljnije...