Dečiji ski kampovi


Od ove sezone je povećan broj ski centara u kojima se odvija obuka skijanja za najmlađe u okviru SkiBus dečijih ski kampova. Pored već dugo godina aktuelnog ski centra Krvavec sa smeštajem u Termama Snovik u Sloveniji, ski kampove organizujemo u ski centru Vogel sa smeštajem na Bohinju kao i Safari kamp u ski centima u okviru "Slovenski alpi" ski pasa (Krvavec, Vogel, Kranjska Gora i Cerkno) sa smeštajem na Bledu.
Za najmlađe cicibane, organizujemo kamp u ski centar Javorovača na Durmitoru u Crnoj Gori.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

04-10.februar 2018. - SkiBus ciciban ski kamp Durmitor

U terminu 04 - 10. februar 2018. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus u Crnoj Gori na Dirmitoru organizuje SkiBus ciciban ski kamp. Za mališane i školarce, učesnike ski kampa, je kreiran poseban program ski obuke, koju će sprovoditi iskusni licencirani  instruktori. Ovo je  idealna prilika da djeca nauče da skijaju ili da unaprede tehniku skijanja. Program ski skole podrazumeva rad sa decom na ski stazi u trajanaju od 4 do 5 sati dnevno tokom svih 6 dana skijanja. Skijaške radionice, izleti, smeštaj i usluga na bazi punog pansiona u objektu pansiona "Javorovača" koji se nalazi na samoj skijaškoj stazi, brojne su aktivnosti koje očekuju učesnike SkiBus dciciban ski kampa.
Ovaj program namenjen je deci uzrasta 6 do 11 godina (do IV razreda osnovne škole), odnosno učiteljima osnovnih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima i pružiti im izuzetno kvalitetnu ski obuku. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće zaslužene diplome.

Detaljnije...

04-10.februar 2018. - SkiBus dečiji ski kamp Krvavec

U terminu 04 - 10. februar 2018. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus na Krvavecu organizuje SkiBus dečiji ski kamp. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, biće podvrgniti specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji instruktori. Šestodnevna ski obuka, skijaške radionice, gledanje skijaških filmova, vrhunski smeštaj i usluga na bazi polupansiona u termama Snovik, sa svakodnevnim korišćenjem zatvorenog bazenskog kompleksa, obuka neplivača, animacija za decu na bazenu i van njega, brojne su aktivnosti koje očekuju učesnike SkiBus dečijeg ski kampa.
U pratnji dece mogu ići i roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se ovaj program i cene odnose na njih. Ovaj program namenjen je kako pojedinačnoj deci, tako i profesorima osnovnih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima i pružiti im izuzetno kvalitetnu ski obuku. Takođe, dečiji ski kamp može biti interesantan i koristan i za decu iz raznih drugih sportskih klubova, organizacija, firmi. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće zaslužene diplome.

Detaljnije...

03-09.januar 2018. - Porodični i dečiji ski safari kamp BLED - Lux

U terminu 03 - 09. januar 2018. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus na Bledu organizuje jedinstveni porodični i dečiji ski safari skijaški kamp gde će roditelji i deca imati mogućnost da skijaju na različitim skijalištima koja su u sistemu skipasa Slovenski Alpi i to: Krvavec (SLO), Vogel (SLO), Kranjska Gora (SLO), Cerkno (SLO), Kanin - Sella Nevea (SLO - IT) i Arnoldstein (A).
Smeštaj je u lux hotelu Park**** na Bledu (hotel Park je luksuzni hotel grupacije hotela Sava i jedan je od najboljih hotela na Bledu). Usluga je na bazi polupansiona.

Detaljnije...

04-10.februar 2018. - SkiBus dečiji ski safari kamp BLED

U terminu 04-10. februar 2018. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus na Bledu organizuje jedinstveni SkiBus dečiji ski safari kamp na kome će deca imati mogućnost da skijaju na različitim skijalištima (Krvavec, Vogel, Kranjska Gora, Cerkno, Kanin - Sella Nevea i Arnoldstein) u okviru skipasa Slovenski alpi. Smeštaj je u hotelu Ribno na Bledu. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, biće podvrgniti specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji ski instruktori.

Detaljnije...

04-10.februar 2018. - SkiBus dečiji ski kamp Vogel - Bohinj

U terminu 04 - 10. februar 2018. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus na Vogelu organizuje SkiBus dečiji ski kamp. Smeštaj je u Apartmanima Triglav, u Bohinju, na svega 2 km od početne stanice gondole koja vodi u skijalište. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, biće podvrgniti specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji ski instruktori.
Šestodnevna ski obuka, pored praktičnog rada na terenu uključuje i teorijski rad i unapređenje skijaškog znanja kroz radionice, prikazivanje odgovarajućih edukativnih skijaških filmova, video analizu ski časova. Usluga je na bazi polupansiona. Hrana će se služiti u restoranu u okviru samog objekta. Svi učesnici ovoga programa imaće obezbeđen ručak na stazi tokom skijanja.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Durmitor - Javorovača i Savin kuk

Grad Žabljak nalazi se na severozapadu Crne Gore, u srcu Durmitorskog područja, na visini od 1450 metara nadmorske visine i predstavlja najvišlje urbano naselje na Balkanu. Smešteno je u podnožju Durmitora i okruženo sa 23 planinska vrha od preko 2200 metara, sa 18 planinskih jezera i kanjonom rijeke Tare, najdubljim u Evropi.
Zbog prirodnih lepota koje izviru na svakom koraku Žabljak privlači i veliki broj turista i za vreme ljeta. Splavarenje rekom Tarom je svakako posebna atrakcija za ljubitelje extremnih sportova.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Vogel

U nacionalnom parku Triglav, smješten je VOGEL, prelepim prirodnim krajolicima ukrašeno skijalište. Ski centar leži u srcu Julijskih Alpa, pored najvišeg vrha Slovenije i jednog od najljepših slovenačkih jezera, Bohinjskog jezera. Prostire se na visinama od 1.535 do 1.800 mnv.
Put koji vodi pored Bohinjskoj jezera, dovodi pravo na parking, odakle kreće velika gondola koja vodi u ski centar Vogel. Gondola je izgrađena 2001. i kapaciteta je 80 osoba.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Slovenian Alps - regionalni skipas

Skipas Slovenski Alpi - "Slovenian Alps" skipas, predstavlja regionalni skipas, koji omogućava skijašima da sa jednom skipas karticom skijaju u šest skijališta regiona Julijski Alpi i to: Kranjska Gora (SLO)Vogel (SLO), Krvavec (SLO, Cerkno (SLO), Kanin - Sella Nevea (SLO-IT), Arnoldstein - Tromeđa (A). Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju u zavisnosti od uslova na stazama, nivoa svog skijaškog znanja, procene vremenskih prilika i sl.

Detaljnije...