Jahorina ski opening 2019 brending levo Jahorina ski opening 2019 brending desno

Novogodišnje skijanje


Novogodišnji ski aranžmani. Provedite novogodišnje praznike na planini i snegu. Zamenite tradicionalne dočeke Nove Godine i pored standardnog novogodišnjeg provoda omogućite sebi uživajte u skijanju i zimskom ambijentu koji samo planina može ponuditi.
Paketi uključuju: autobuski prevoz do odabrane destinacije, smeštaj u izabrane smeštajne jedinice i odgovarajući skipas. Na aranžmane mogu potovati i neskijaši, u kom slučaju će cena biti umanjena. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom, aranžmane mogu korigovati i prilagoditi shodno svojim željama.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Novogodišnje skijanje Francuska - Serre Chevalier 28.12-04.01.2020.

Novogodišnji ski aranžman 28.12-04.01.2020. Skijajte u jednom od najpoznatijih francuskih skijališta - Serre Chevalier. Ova skijaška oblast pokriva 250 km staza koje se nalaze na visinama od 1200 do 2830 metara. Nalazi se u Francuskim Houte alpima, neposredno pored grada Briancona. Ski centar poseduje 107 staza od kojih su 14 crnih, 39 crvenih, 31 plava i 23 zelene. Skijaškom području se prilazi iz nekoliko mesta u podnožju: Briancon, Chantemerle, Villeneuve i Le Monetier les Bains. Cena od 320 evra.

Detaljnije...

Novogodišnje skijanje u Italiji i Austriji, 29.12-02.01.2020.

Novogodišnje skijanje ITALIJA-AUSTIJA - ski safari program, 29.12-02.01.2020.
Iskoristite novogodišnje praznike i upriličite petodnevno skijanje u Italiji i Austriji u okviru samo jednog programa. Program će se realizovati u čak četiri skijališta: Arnoldstein i Goldeck u austrijskoj pokrajuni Koruška, kao i Sella Nevea i Tarvisio u italijanskoj pokrajini Frulija (na samoj granici sa Slovenijom i Austrijom). Smeštaj je u novom aparthotelu Kazina u slovenačkom pograničnom mestu Jesenice, odakle se svakoga dana odlazi na različiti skijaški izlet i destinaciju u ovoj jedinstvenoj ski safari avanturi. Skijašima će pored skijanja na različitim ski centrima, boravak biti upotpunjen i prijatnim ambijentom renoviranog hotela "Kazina" u Jesenicama. Cena aranžmana, koji uključuje prevoz, pet noćenja i 5-dnevni JulianAlps skipas, od 279 evra.

Detaljnije...