closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Les Menuires - WOWWIDE OPEN WORLD – Dobrodošli u svet gde je sve moguće

Izgrađen pre 50 godina, alpski centar Les Menuires je kreiran da bude komforan i funkcionalan: pravi „ski in-ski out“ resort, danas sjedinjuje razne arhitektonske stilove, od autentičnog alpskog, do savremenog i modernog . Svojim posetiocima takođe nudi veliki broj brzih ski liftova, tako da mogu da dobiju najviše od najvećeg ski prostora na svetu, 3 Doline.

WOW! Široki otvoreni prostor
Les Menuires se može pohvaliti sa 600 km staza svih kategorija, puno sunca, garantovanim snegom i 360 stepeni pogledom na alpske vrhove. Ovaj ski centar nudi takođe izuzetne terene za off-pist i nezaboravna iskustva: freeride i bordercross u BK parku, spektakularne skokove na potpuno siguran veliki balon, razne atrakcije za celu porodicu u Walibi Gliss... Sportska i zabavna takmičenja, učenje uz igru... ovde, svako može da doživi planinu na svoj način.

WOW! Neverovatno uživanje
Kao i na stazama, i van njih možete da uživate kako Vam odgovara: da se rekreirate i relaksirate u  fitness i sportskom centru sa spa prostorom, da upoznajete planinu vožnjom u psećim zapregama, ili u šetnji na krpljama, ili leteći paraglajderom. Doživite uzbuđenja na novoj ski stazi za brzinsko skijanje, ili na planinskom toboganu na šinama, uživajte u zabavama koje se organizuju tokom cele sezone i stvaraju atmosferu koja Vas pokreće. Uživajte u odmoru iz snova uz veliki izbor aktvnosti za svakoga.

WOW! Podelite neverovatne momente
Internacionalni, pristupačni i srdačan, Les Menuires vam nudi neverovatan odnos kvaliteta i cene, prijateljsku atmosferu, uz mnoge mogućnosti za druženje među prijateljima i porodicama i uživanje u čuvenoj francuskoj kuhinji. Ovde možete da nađete posebne ski passove za porodice, parove ili grupe prijatelja, kao i širok izbor smeštaja, svih tipova, prilagođen svakom budžetu.
Nosilac oznake Family Plus, ovaj ski centar nudi bogat izbor aktivnosti za decu svih uzrasta

LES MENUIRES, U CENTRU 3 DOLINE, ZA PRAVO UŽIVANJE.

 

 

 

 

Aeanžmani u sezoni 2017/2018:
 
- 06-13. januar 2018.
- 13-20. januar 2018.