Ciciban ski kamp Durmitor


Tokom zimske sezone, a pre svega tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus u Crnoj Gori na Dirmitoru organizuje SkiBus ciciban ski kamp. Za mališane i školarce, učesnike ski kampa, je kreiran poseban program ski obuke, koju će sprovoditi iskusni licencirani  instruktori. Ovo je  idealna prilika da deca nauče da skijaju ili da unaprede tehniku skijanja. Program ski skole podrazumeva rad sa decom na ski stazi u trajanaju od 4 do 5 sati dnevno tokom svih 6 dana skijanja. Skijaške radionice, izleti, smeštaj i usluga na bazi punog pansiona u objektu pansiona "Javorovača" koji se nalazi na samoj skijaškoj stazi, brojne su aktivnosti koje očekuju učesnike SkiBus dciciban ski kampa.

Ovaj program namenjen je deci uzrasta 6 do 11 godina (do IV razreda osnovne škole), odnosno učiteljima osnovnih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima i pružiti im izuzetno kvalitetnu ski obuku. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće zaslužene diplome.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Durmitor - Javorovača i Savin kuk

Grad Žabljak nalazi se na severozapadu Crne Gore, u srcu Durmitorskog područja, na visini od 1450 metara nadmorske visine i predstavlja najvišlje urbano naselje na Balkanu. Smešteno je u podnožju Durmitora i okruženo sa 23 planinska vrha od preko 2200 metara, sa 18 planinskih jezera i kanjonom rijeke Tare, najdubljim u Evropi.
Zbog prirodnih lepota koje izviru na svakom koraku Žabljak privlači i veliki broj turista i za vreme ljeta. Splavarenje rekom Tarom je svakako posebna atrakcija za ljubitelje extremnih sportova.

Detaljnije...