Dečiji ski kampovi


Postoji više različitih aranžmana i programa u kojima se već punih 17 godina odvija obuka skijanja za najmlađe u okviru SkiBus dečijih ski kampova. Pored već dugo godina aktuelnog ski centra Krvavec, sa smeštajem u Termama Snovik u Sloveniji, porodično-dečiji ski kampovi se takođe realizuju na Kranjskoj Gori, kao i na Vogelu sa smeštajem u Bohinju. Posebno mesto naše ski škole sa najmlađima zauzimaju dečiji ski safari kampovi koji se realizuju u ski centima u okviru "Julian Alps" ski pasa (Krvavec, Tarviso, Bovec-Kanin, Arnoldstein, Kranjska Gora i Cerkno) sa smeštajem na Bledu. Od prošle godine u ponudi dečijih ski kampova našla se i Jahorina. Ove sezone - 22/23, dečiji ski safari kamp realizovaćemo na dobro poznatim olimpijskim planinama Bjelašnici i Jahorini sa smeštajem u Sarajevu. Ovi kampovi su ušli u zvaničan kalendar i program FIS-a i podržani su od Svetske Skijaške federacije.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

08-14. januar 2024. - Ski safari kamp, Kranj 2024

U terminu 08 - 14. januar 2024. tokom zimskog raspusta, SkiBus organizuje jedinstveni ski safari skijaški kamp sa smeštajem u Kranju. Polaznici kampa imaće mogućnost da skijaju na različitim skijalištima koja su u sistemu Julian Alps skipasa. Program predviđa skijanje u skijalištima: Kranjska Gora (SLO), Cerkno (SLO), Tarvisio (ITA), Kanin - Sella Nevea (SLO - IT), Arnoldstein (AUT) i Goldeck (AUT). Smeštaj je u hotelu Creina 4* koji s, a sobe su 1/2 i 1/3. Usluga je na bazi polupansiona. Cena programa već od 640 evra.

 

Detaljnije...

02-08.januar 2024. - Dečiji ski kamp - Sarajevo '24 - Ski safari Bjelašnica-Jahorina

U terminu 02-08. januar 2024. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus u Sarajevu, organizuje svoj prepoznatljivi SkiBus Dečiji ski kamp na kome će deca imati mogućnost da skijaju na olimpijskim lepoticama Bjelašnici i Jahorini. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, radiće po specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji ski instruktori - mentori kampa. Sama destinacija na kojoj se boravi, grad Sarajevo, sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojim raspolaže renomiran hotel Hollywood 4* na Ilidži, značajno obogaćuje vrednost ovog ski aranžmana. Cena ski paketa od 575 evra.

 

Detaljnije...

14-20. januar 2024. - Ski safari kamp, Kranj 2024

U terminu 14 - 20. januar 2024. tokom zimskog raspusta, SkiBus organizuje jedinstveni ski safari skijaški kamp sa smeštajem u Kranju. Polaznici kampa imaće mogućnost da skijaju na različitim skijalištima koja su u sistemu Julian Alps skipasa. Program predviđa skijanje u skijalištima: Kranjska Gora (SLO), Cerkno (SLO), Tarvisio (ITA), Kanin - Sella Nevea (SLO - IT), Arnoldstein (AUT) i Goldeck (AUT). Smeštaj je u hotelu Creina 4* koji s, a sobe su 1/2 i 1/3. Usluga je na bazi polupansiona. Cena programa već od 640 evra.

 

Detaljnije...

08-14. januar 2024. - Porodični i dečiji ski safari kamp BLED lux

U terminu 08 - 14. januar 2024. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus na Bledu organizuje jedinstveni porodični i dečiji ski safari skijaški kamp gde će roditelji i deca imati mogućnost da skijaju na različitim skijalištima koja su u sistemu Julian Alps skipasa. Program predviđa skijanje u skijalištima koje je lako dosegnuti sa Bleda i to: Kranjska Gora (SLO), Cerkno (SLO), Tarvisio (It), Kanin - Sella Nevea (SLO - IT) i Arnoldstein (A), Goldeck (A). Smeštaj je u renomiranom luksuznom hotelu PARK 4S* na Bledu. Usluga je na bazi polupansiona. Gostima je pored sadržaja u samom hotelu, na raspolaganju uživanje i relaksacija u aqua parku i wellness centru Živa na Bledu.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Bjelašnica

Planina Bjelašnica, jedna od olimpijskih planina na kojoj je za vreme XIV Zimskih Olimpijskih Igara 1984.god. održano takmičenje u alpskom skijanju za muškarce, nalazi se u središnjem delu Bosne i Hercegovine, smeštena jugozapadno, na udaljenosti od 25 km od Sarajeva. Neposredno do nje nadovezuje se planina Igman.

Zima na Bjelašnici traje od novembra do maja mjeseca i ume da napravi snežne smetove visoke i do nekoliko metara..

Detaljnije...