Jecom Sport - Krvavec - popusti na rentiranje i servis ski opreme

Ski servis - rental & ski škola "Jecom Sport" na Krvavecu

Zahvaljujući prijateljima iz Jecom Sporta (ex ski servis STREL), svi članovi SkiBusa moći će da ostvare velike popuste na sve usluge koje nudi ovaj ski servis i rental na sijalištu Krvavec. Popust se stvaruje pokazivanjem članske kartice udruženja SkiBus, prilikom iznajmljivanja i/ili servisiranja ski opreme.

Ukoliko putujete u Sloveniju, na skijalište Krvavec, imaćete priliku da po izuzetno povoljnim uslovima, direktno na samom skijalištu, iznajmljujete kvalitetnu ski opremu i servisirate sopstvenu opremu. Iznajmljenu opremu nemate potrebu nositi do smeštaja, već istu možete svakodnevno ostavljati u prostorijama servisa!

Za sve članove udruženja SkiBus, rentiranje kompletne ski opreme po danu, tokom cele sezone 2015/2016 iznosi:

Standardna oprema
- 8€/dnevno za odrasle i
- 6€/dnevno za decu.

Prva klasa ski opreme (nove skije)
- 11€/dnevno za odrasle.
Prva klasa opreme - nova oprema, u ponudi je samo za odrasle skijaše.

Navedene cene rentiranja ski opreme važe samo za članove udruženja SkiBus i u odnosu na zvaničan cenovnik su umanjene za 67%. Navedeni popust se može ostvariti za minimalno 3 dana rente opreme. Ukoliko se oprema rentira na dva dana popust iznosi 50% u odnosu na zvaničan cenovnik.

Za servisiranje skija i snowboarda, Jecom Sport svim članovima SkiBusa odobrava popust u visini od 50% (kompletan servis već od od 10 evra).

Popust važi za sve članove kluba SkiBus, bilo da samostalno ili u organizaciji udruženja putuju na Krvavec. Popust se ostvaruje davanjem na uvid važeće SkiBus članske kartice.

Ovaj popust je obezbezbedio:

Jecom Sport Krvavec - ski servis i rental & ski škola

Logo jecom sport Krvavec

Ski servis i rental & ski škola - Jecom Sport u ski centru Krvavec u Sloveniji, članovima SkiBusa omogućava servis i rental ski opreme po znatno povoljnijim uslovima i višestruko nižim cenama u odnosu na zvaničan cenovnik. Za sve one koji maju potrebe za rentiranjem ski opreme na Krvavecu ili servisiranjem sopstvene opreme,  javite se u prostorije Jecom Sport-a, u zgradi izlazne gondole na Krvavecu. Popust mogu ostvariti svi članovi SkiBusa sa važećim članskim karticama, bilo da putuju na Krvavec samostalno ili u organizaciji SkiBusa. I naravno ne zaboravite vašu člansku karticu SkiBusa, kako bi ostvarili popust..