Montgenevre, ski centar sa dugom tradicijom, jedan od prvih u Francuskoj izgrađen davne 1907. godine. Nalazi se na samoj granici sa Italijom na 1860 metara nadmorske visine na istoimenom putnom prevoju prema mestu Briancon.
Mesto je kombinacija tradicionalnog alpskog sela i modernog skijališta koje je povezano u jednu u najvećih skijaških oblasti nazvanoj Via Lattea (Mlečni put) sa 400 km ski staza. Osnovni skipas "Monts de Lune", pored skijališta Motgenevre pokriva i skijalište iznad mesta Claviere u Italiji i ima 130 km ski staza koje dsežu do 2.600 m/nv.
Aranžman obuhvata autobuski prevoz, apartmanski smeštaj i skipas.


Detaljnije...


Skijajte u olimpijskoj dolini, mestu gde su se takmičili najbolji skijaši sveta, na Zimskoj Olimpijadi 2006. godine. Provedite nezaboravne trenutke u jednoj od najboljih skijaških regija sveta Milky Way (it. La Via Lattea), koja obuhvata šest međusobno povezanih skijališta, od kojih je svakako najpoznatije Sestrijere. Visina skijališta koja garantuje sneg izuzetnog kvaliteta, veliko skijaško prostranstvo koje obuhvata 400km uređenih ski staza, dobar provod i mogućnost da u toku jednog zimovanja skijate u dve države, Italiji i Francuskoj, ovaj program čini posebno interesantnim. Paket aranžmani uključuju prevoz, smeštaj i skipas..


Detaljnije...