Sestriere, ViaLattea - sedmodnevno skijanje na tragovima olimpijaca


Skijajte u olimpijskoj dolini, mestu gde su se takmičili najbolji skijaši sveta, na Zimskoj Olimpijadi 2006. godine. Provedite nezaboravne trenutke u jednoj od najboljih skijaških regija sveta Milky Way (it. La Via Lattea), koja obuhvata šest međusobno povezanih skijališta, od kojih je svakako najpoznatije Sestrijere. Visina skijališta od 2830m, koja garantuje sneg izuzetnog kvaliteta, veliko skijaško prostranstvo koje obuhvata 400km uređenih ski staza, dobar provod i mogućnost da u toku jednog zimovanja skijate u dve države, Italiji i Francuskoj, ovaj program čini posebno interesantnim. Ukoliko vam je malo skijanja tokom dana, ovde imate mogućnost uzivanja na snegu na nekoliko odlično urađenih noćnih staza u Sestrijereu.

Polasci su petkom ili subotom, a povratak je shodno tome ili u narednu nedelju ili ponedeljak (sedam dana boravka i dva dana puta).

Paket aranžman uključuje:
- Prevoz na relaciji Beograd - Sestriere - Beograd,
- Odgovarajući sedmodnevni apartmanski smeštaj u Sestriereu (na visini od 2035m) i
- Šestodnevni ViaLattea skipas (za celu oblast MilkyWay koja uključuje 400km staza u Italiji i Francuskoj).

U toku boravka organizovaće se jedan jednodnevni ski izlet do francuskog ski centra Montgenevre. Postojeći skipas uključuje jedan dan skijanja u skijalištu Montgenevre.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Sestriere - Milky Way

Milky Way ski regija (italijanski La Via Lattea), koja leži na granici Italije i Francuske, sastoji se od šest skijališta od kojih je svakako najpoznitije i najzvučnije Sestrijere, domaćin Zimskih Olimpijskih igara 2006. održanih u oblčižnjem Torinu. Ovaj moderni skijaški kompleks, koji se, kao što je navedeno, sastoji od šest različitih skijališta: Sauze d’Oulx, Claviere, Sestriere, Sansicario, Cesana u Italijii i Montgenevre u Francuskoj, predstavlja jedinstvenu skijašku oblast, međusobno povezanu sistemom žičara i ski liftova, koja u totalu sadrži 146 ski staza ukune dužine 400 km.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Montgenèvre

Montgenevre je jedno od prvih skijališta u Francuskoj, izgrađen je davne 1907 godine i nalazi se na samoj Italijanskoj granici. Mesto je kombinacija tradicionalnog alpskog sela i modernog skijališta koje je povezano u jedno od najvećih skijaških oblasti nazvanoj Via Lattea (Mlečni put) poznato i po tome da su se tu održale Zimske olimpijske igre 2006 godine...

Detaljnije...