Tokom zimske sezone SkiBus organizuje sedmodnevne ski aranžmane u Sloveniji sa smeštajem u mestu Bovec i 6-dnevnim regionalnim skipasom Julian Alps. Skijaši pored Kanina, imaju mogućnost izbora velog broja ski centara koji su u sistemu ovog regionalnog skipasa.
Bovec je mesto koje leži u dolini reke Soče. Podjednako je atraktivan i leti i zimi. Na obodu grada je polazna stanica gondole koja izvlači na skijallište Kanin, sa najvećom nadmorskom visinom u Sloveniji (2.293 m). Sa najviše tačke skijališta na horizontu se nazire Jadransko more. Skijalište Kanin je povezano sa italijanskim skijalištem Sella Nevea u jedinstveni ski centar.


Detaljnije...


Provedite produženi ili praznični vikend u jednom od najlepših prirodnih okruženja u Sloveniji,  poznatom planinskom turistučkom centru Bovec u dolini reke Soče, koji je podjednako atraktivan i leti i zimi. Na obodu grada je polazna stanica gondole koja izvlači na skijallište Kanin, sa najvećom nadmorskom visinom u Sloveniji (2.293 m) sa koga se pruža pogled na Nacionalni park Triglav, ali i Jadransko more. Skijalište Kanin je povezano sa italijanskim skijalištem Sella Nevea i zajedno čine jedinstveni skijaški sistem. Na objedinjemom skijalištu se može skijati na 30 km staza, od onih pogodnih za početnike, pa do onih na kojima može da se voze trke FIS Svetskog kupa u brzinskom disciplinama.


Detaljnije...