Bovec, Kanin - Sedmodnevna skijanja


Tokom zimske sezone SkiBus organizuje sedmodnevne ski aranžmane u Sloveniji sa smeštajem u mestu Bovec i 6-dnevnim regionalnim skipasom Julian Alps. Skijaši pored Kanina, imaju mogućnost izbora velog broja ski centara koji su u sistemu ovog regionalnog skipasa.
Bovec je mesto koje leži u dolini reke Soče. Podjednako je atraktivan i leti i zimi. Na obodu grada je polazna stanica gondole koja izvlači na skijallište Kanin, sa najvećom nadmorskom visinom u Sloveniji (2.293 m). Sa najviše tačke skijališta na horizontu se nazire Jadransko more. Skijalište Kanin je povezano sa italijanskim skijalištem Sella Nevea u jedinstveni ski centar.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

 


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Bovec Kanin - Sella Nevea

Skijalište Kanin je najviše slovenačko skijalište i jedino skijalište na kome se staze protežu iznad 2000 m/nv. Nalazi se u severozapadnom delu Slovenije, iznad  turističkog mesta Bovec i reke Soče. U izuzetnom prirodnom okruženju, sa planine Kanin se može uživati u veličanstvenom pogledu na Triglav i Julijske Alpe, kao i Jadransko more - Tršćanski zaliv koi je vazdušnom linijom udaljen 60 km.

Detaljnije...