Al Maniero - Ponte di Legno

Residencija "Al Maniero" je nova zgrada sa 22 apartmana, otvorena u decembru 1998. Ima panoramski i sunčan položaj, nalazi se u neposrednoj blizini centra grada i autobuske stanice mestašca Ponte di legno. Polazna stanica žičara u Ponte di Legno je od smeštaja udaljena oko 1000m, za šta se može koristiti lokalni ski bus, koji saobraća na toj relaciji.

Ponte di Legno se nalazi na 1256 m/nv i predstavlja lepo mondensko mestašce, koje je uspeo da zadrži šarm drevnog alpskog sela sa odlikama netaknute prirode, dok istovremeno objedinjuje sve potrebe savremenog turizma. Zahvaljujući novoj gondoli, povezan je sa ski terenima Passo Tonale. Do obližnjeg mesta Passo Tonale putem ima oko 10 km, a do njega vozi ski bus koji je besplatan uz važeći skipas.

Tip apartmana:

Mono 2 - površine 25 m2 za 2 osobe
Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje, kuhinja (bez mašine za sudove). Kupatilo - TWC.

Mono 4 - površine 30 m2 za 4 osobe
Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za 2 osobe, kuhinja (bez mašine za sudove). U ulaznom delu krevet na sprat. Kupatilo - TWC.

Bilo 4 - površine oko 40 m2 za 4 osobe
Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za 2 osobe, kuhinja (bez mašine za sudove). Spavaća soba sa bračnim krevetom. Kupatilo - TWC.

Trilo 6 Tip 1 - površine oko 45 m2 za 6 osobe
Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za 2 osobe, kuhinja (bez mašine za sudove). Spavaća soba sa bračnim krevetom. Druga spavaća soba sa krevetima na sprat. Kupatilo - TWC.

Trilo 6 Tip 2 - površine oko 50 m2 za 6 osobe
Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za 2 osobe, kuhinja (bez mašine za sudove). Spavaća soba sa bračnim krevetom. Galerija sa bračnim krevetom. Kupatilo - TWC.

Neki od apartmana poseduju i kamin (oko polovine apartmana imaju ozidan kamin u dnevnoj sobi).

Mape mesta:
Mapa mesta Passo Tonale
Mapa mesta Ponto di Legno