Apartmanska kuća GRAN BAITA se nalaze u centru mesta Passo Tonala, u neposrednoj blizini ski staza. Poseduje skijašnicu, a većina apartmana ima balkom ili terasu. U blizini zgrade nalazi se stanica ski-busa, koji saobraća svakih 20 min i povezuje ceo ski centar. Prodavnica udaljena 150m. Do ski staze ima takođe oko 150m.

Detaljnije...


Apartmanska kuća TONALE 3 se nalazi u centru mesta Passo Tonala, u neposrednoj blizini ski staza. Svaka apartmanska kuća ima skijašnicu, a većina apartmana poseduje terasu. Smeštajne jedinice u okviru ovoga objekta su trospratni šestokrevetni apartmani. Prodavnica udaljena 150m. Do ski staze ima oko 100m.

Detaljnije...


Residencija "Al Maniero" je nova zgrada sa 22 apartmana, otvorena u decembru 1998. Ima panoramski i sunčan položaj, nalazi se u neposrednoj blizini centra grada i autobuske stanice mestašca Ponte di legno. Polazna stanica žičara u Ponte di Legno je od smeštaja udaljena oko 1000m, za šta se može koristiti lokalni ski bus, koji saobraća na toj relaciji.

Detaljnije...


Residencija "Holiday park" je relativno nova apartmanska zgrada, otvorena u decembru 2007. Ova rezidencija se nalazi na udaljenosti 400 m od centra mesta i oko 400 m od gondole, koja vodi za Passo Tonale. Od najbliže staze i žičare je odaljena oko 150m. Do samog skijališta goste besplatno prevozi lokalni ski-bus. U objektu se pored recepcije nalazi mali bar i prostor za druženje. Poseduje skijašnicu za odlaganje ski opreme, zatvorenu garažu koja se zaključava i sopstveni parking prostor na otvorenom.

 

Detaljnije...