Gran Baita - Passo Tonale

Apartmanska kuća GRAN BAITA se nalaze u centru mesta Passo Tonala, u neposrednoj blizini ski staza. Poseduje skijašnicu, a većina apartmana ima balkom ili terasu. U blizini zgrade nalazi se stanica ski-busa, koji saobraća svakih 20 min i povezuje ceo ski centar.

Mesto Passo Tonale se nalazi na 1883 m/mv, okruženo s oba dve strane skijaškim stazama i žičarama sve do 3000 metara nadmorske visine. Zajedno s skijalištem iznad mesta Ponte di Legno ima ukupno 100 km povezanih staza.

Apartmanska kuća GRAN BAITA, ima skijašnicu, pa je unutar zgrade zabranjen ulazak u pancericama. Prodavnica udaljena 150m. Do ski staze ima takođe oko 150m.

OPIS APARTMANA:

GRAN BAITA - Studio Mono 4: Namenjen je za 4 osobe i površine je oko 34 m2. Ima veliki dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje i krevetom na sprat ili još jednim ležajem na razvlačenje. Kuhinja je u sklopu dnevnog boravka (bez mašine za sudove). U sklopu apartmana je i kupatilo i wc.

GRAN BAITA - Apartman Bilo 4: Apartman za 4 osobe, površine oko 42 m2. Ima veliki dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje i odvojenu spavaću sobu s bračnim ležajem. Kuhinja u sklopu dnevnog boravka (bez mašine za sudove). U sklopu apartmana je i kupatilo i wc.


CENA NE UKLJUČUJE:
- Završno čišćenje (obavezno): Mono - Bilo - € 50,00  (bez kuhinje, sudova - preostalo jelo i smeće mora da se iznese)
- Posteljina (na prethodni zahtev ): € 10,00 za set
- Komplet - Posteljina, peškiri, kuhinjske krpe:  € 15,00 za set

DEPOZIT : € 100,00 po apartmanu isklučivo u kešu.

Mape mesta:
Mapa mesta Passo Tonale
Mapa mesta Ponto di Legno