Grossglockner - Heiligenblut - produženi ski vikend


Puna tri dana skijanja (petak - nedelja) na padinama Grossglocknera najvišeg vrha Austrije. Heiligenblut je prekrasno slikovito mesto na samoj granici Tirola i Koruške, na putu koji vodi  kroz nacionalni park Grossglockner i sa impozantnim pogledom na preko četrdeset vrhova Alpa kao i na najviši  vrh Austrije – Grossglockner sa nadmorskom visinom od 3978m (Veliki Zvonar u bukvalnom prevodu). Skijalište ima  55 km uređenih staza, kao i veliki broj offpiste staza, s tim da su staze zaista duge i lepe za vožnju.


PROGRAM PUTOVANJA

Četvrtak:
- Polazak iz Beograda u 21:00h. Noćna vožnja ka Austriji.
 
Petak:
- Dolazak u Heiligenblut i smeštaj u apartmane, spremanje za stazu (oko 8:00)
- Podela ski pasa
- Pun skijaški dan u Heiligenblut
- Povratak u apartmane. Slobodno vreme..

Subota:
- Celodnevno skijanje u Heiligenblutu
- Povratak u apartmane
- Slobodno vreme..

Nedelja:
- Pakovanje i napuštanje apartmana
- Izlazak na stazu i skijanje do kraja rada skijališta
- Spremanje za put
- Polazak za Beograd (oko 18:00)
- Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Aranžnan obuhvata prevoz na relaciji Beograd - Heiligenblut - Beograd, trodnevni skipas za skijalište Grossglockner - Heiligenblut, kao i dva noćenja u izabranim apartmanima koji budu u ponudi konkretnog produženog vikenda.

U toku praznika i neradnih dana, moguće je da će se organizovati i aranžmani sa više od tri dana skijanja.

Aranžman ne uključuje boravišne takse i zdravstveno osiguranje.

 


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Ski safari - Severna Koruška - Heiligenblut, Katschberg, Goldeck, 29.02-03.03.2024.

29. februar - 03. mart 2024. - Ski safari severna Koruška
U srcu zmske sezone, provedite produženi vikend skijajući na odličnim skijalištima severnog dela Koruške. Program podrazumeva skijanje puna tri dana na različitimi skijalištima severne Koruške (aus. Kärnten, eng. Carinthia): 1.dan: Grosglocner-Heiligenblut, 2. dan: Katschberg 3.dan: Goldeck. Smeštaj je u hotelu Gasthof Kaperle u gradiću Spittal, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet i avanturu.
Cena od 319 evra.

Detaljnije...

Ski safari Austrija i Italija - SKI CLOSING - Heiligenblut, Sexten, Goldeck, 07-10. mart 2024.

07-10. mart 2024. - Ski safari severna Koruška
Marstovsko skijanje. Tri ski centra, dve države: Austrija i italija. Provedite nezaboravan produženi vikend skijajući na odličnim skijalištima severnog dela Koruške (Austrija) i fascinantnih Dolomita (Italija). Program podrazumeva skijanje puna tri dana na različitim skijalištima  i to: 1.dan: Grosglocner-Heiligenblut, 2. dan: Sexten (Dolomiti) 3.dan: Goldeck. Smeštaj je u hotelu Gasthof Kaperle u gradiću Spittal, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet i avanturu.
Cena kompletnog paketa od 319 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Grossglockner - Heiligenblut

Heiligenblut je prekrasno slikovito mesto na samoj granici Tirola i Koruške, na putu koji vodi  kroz nacionalni park Grossglockner i sa impozantnim pogledom na preko četrdeset vrhova Alpa kao i na najviši  vrh Austrije – Grossglockner sa nadmorskom visinom od 3978m (Veliki Zvonar u bukvalnom prevodu). Skijalište ima  55 km uređenih staza, kao i veliki broj offpiste staza, s tim da su staze zaista duge i lepe za vožnju.

Detaljnije...