Isola 2000

U samom centru naselja Isola na 2000 metara nadmorske visine nalaze se apartmani Isola 2000. Odlikuje ih fantastičan položaj i neposredna blizina svih turističkih sadržaja. Udaljenost do prve staze je 50-100 metara, do najbliže prodavnice takodje, a do prvog ski lifta je 50-100 metara.

Detaljnije...


Resid hotel u Isoli se jedan od aparthotela iz lanca hotea grupacije Resid. Nalazi se na brdu iznad centralne ulice sa kojom je povezan pešačkom žičarom koja pešake i skijaše od 8:00 do 18:00 prevozi do centra naselja i početka ski staza. Do centra mesta se od hotela može doći i putem za nekoliko minuta hoda. Aparthotel se sastoji od dva bloka u kojima je 51 apartman  dvokrevetne, četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne strukture.

Detaljnije...


U samom centru naselja Isola na 2000 metara nadmorske visine nalaze se novo izgrađeni, lulsuzno opremljeni i prostrani apartmani rezidencije Les Terrasses d'Isola. Odlikuje ih odličan položaj i neposredna blizina svih turističkih sadržaja. Udaljenost do prve staze je 50 metara, a do prvog ski lifta je 150 metara. Najbliža  prodavnica je odaljena 100m.

Detaljnije...