H Beograd ISarajevo1

Novoizgrađeni hotel "Beograd" savremenog poslovnog tipa sa odgovarajućim komforom po svetskim standardima, predstavlja idealnu bazu kako poslovnim ljudima, tako i onima koji putuju na odmor i uživanje. Neposredna blizina sarajevskog aerodroma (2 km) i atraktivnih ski centara čini ovaj hotel idealnim za smještaj turista ali i poslovnih ljudi. Zbog povoljne lokacije i izuzetne ponude, hotel "Beograd" predstavlja jedan od najatraktivnijih hotela u Istočnom Sarajevu.

Detaljnije...


hotel feri

U prelepom ambijentu netaknute prirode Velikog polja, olimpijske planine Igman, nalazi se hostel „Feri“. Udaljen od Sarajeva 20 km, lociran je na nadmorskoj visini od 1270m. Hostel je izgrađen po najsavremenijim međunarodnim, građevinskim standardima i kao takav pripada tzv. grupi „New generation youth hostel“. „Feri“ raspolaže kapacitetom od 103 osnovnih i 27 pomoćnih kreveta, raspoređenh u dvokrevetnim, trokrevetnim, četverokrevetnim i jednom šestokrevetnom sobom. Maksimalni smještajni kapacitet je 126 ležajeva. Sve sobe posjeduju TWC, SAT TV (LCD TV), internet priključak i direktnu telefonsku liniju. Jedna od soba je u potpunosti prilagođena potrebama osoba sa invaliditetom. Od sadržaja hostela izdvajamo: kafeteriju, TV salu sa 28  mesta, predivnu kamin salu (ispod staklenog krova), kuhinju, restoran kapaciteta 84 mesta, konferencijsku dvoranu sa 100 sedećih mjesta (uz mogućnost pregrađivanja na dve manje), internet kafe, salon zabavnih igara, vešeraj, ostavu i  skijašnicu.

Detaljnije...


hotel green

HOTEL GREEN je smešten u prelepom ambijentu turističkog naselja Ilidža, a samo deset minuta odnosno 7 km od centra starog Sarajeva. U sklopu hotela je centar za sport i rekreaciju koji gostima nudi mogućnost bavljenja sportskim aktivnostima, upotrebu saune, te bodybuilding i fitness opreme.

Detaljnije...


hotel hollywood

Hotel “Hollywood” je smešten u strogom centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, uz glavni saobraćajni terminal, u neposrednoj blizini međunarodnog aerodroma "Sarajevo" i Vrela Bosne, jedinstvenog dragulja izvorne prirode.

Detaljnije...