Skijalište Les Arcs čini polovinu ski domena Paradiski, sa 200 km ski staza. Sastoji se od 5 naselja: Bourg Saint Maurice, Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 i Arc 2000.
Arc 1800 je najpopularnije i najveće naselje a predstavlja i težište skijališta. Sastoji se od 4 manjih sela:  Charvet, Villards, Charmettoger i Chantel. Uzevši u obzir topografiju planine i vremenske uslove, Arc 1800 se nalazi na idealnoj poziciji. Karakterišu ga modernistička arhitektura, hoteli i brojni chaleti, kao i dućani, restorani, barovi, klizalište i ostali prateći sadržaj. Restorani i supermarketi se nalaze na 80 metara od objekta.

Detaljnije...


Skijalište Les Arcs čini polovinu ski domena Paradiski, sa 200 km ski staza. Sastoji se od 5 naselja: Bourg Saint Maurice, Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 i Arc 2000.
Arc 2000 je naselje skijališta Les Arcs sa najvećom nadmorskom visinom od 2000m koje se nalazi ispod vrha "Aiguille rouge"  3226m/nv - najviše tačke cele ski oblasti Paradiski na kojoj se može doći na skijama. Samim tim naselje Arc 2000 se nalazi na idealnoj poziciji u odnosu na skijalište. Karakterišu ga modernistička arhitektura, hoteli i brojni chaleti, kao i dućani, kafei i ostali prateći sadržaj. Restorani i supermarketi se nalaze u neposrednoj blizini.

Detaljnije...


Skijalište La Plagne čini polovinu ski domena Paradiski, sa 200 km ski staza. Sastoji se od šest naselja smeštenih između 1800 i 2100 m/nv. Sva naselja su građena po principu ski-in / ski-out, međusobno su povezana žičarama i ski stazama, kao i besplatnim šatl-busom.

Jedno od tih naselja je i Plagne Soleil koje se nalazi u srcu skijališta La Plagne na nadmorskoj visini od 2050m sa jedinstvenim panoramskim pogledom. U njemu se nalaze i apartmani Soleil koji su u ponudi SKIBUS-a.

Detaljnije...


Rezidencija Aime 2000, odnosno zvanicno “Le Paquebot des Neiges” nalazi se u najvišem skijaškom naselju – Aime La Plagne na 2.100 m. Ovaj grandiozan objekat, jedinstven u Alpima, smešten u središtu Aime la Plagnea predstavlja ogromnu zgradu apartmanskog tipa, koja se sastoji iz više blokova i ima sve potrebne sadržaje (trgovine, restorane, pekare, kafiće i pabove), tako da nije potrebno izlaziti iz samog objekta kako biste se snabdeli namirnicama ili uveče provodili.

 

Detaljnije...


Plagne Bellecote je moderana ski stanica na 1930 m/nv u okviru skijališta La Plagne kao i ski domena Paradiski. Otvoren je 1974. godine a čine ga dve impresivne zgrade za smeštaj u obliku talasa koje zapravo izgledaju kao džinovska brana.
Plagne Bellecote se nalzi u sredini La Plagne skijališta, gde će ljubitelji zimskih sportova pronaći sve što im je potrebno za savršen zimski odmor i skijanje. Otvoren je 1974. godine, a od sadržaja tu su modernu apartmani, shopping galerije, restorani, kafići, ...

Detaljnije...


Residencija Pierra Menta se nalazi u francuskom skijalištu Arc 1800. Završena 1979. godine, ova ogromna zgrada je deo grupe koja se zove "zid" (sa rezidencijama Lauzieres i Belles Challes). Nalazi se u centru dela naselja Charvet, sa parkongom ispred zgrade. U neposrednoj blizini su restorani, pekara, kafei, picerija, apoteka, iznajmljivanje skija,...
Apartmani su kompletno renovirani u oktobru 2013. godine,  opremljeni za boravak 5 osoba.

 

Detaljnije...