Tri doline - Les 3 vallees

Alpski raj i jedno od najelitnijih evropskih skijališta u jugoistočnoj Francuskoj, u provinciji Savoji, sa više od 600 kilometara uređenih terena. Ljubitelji skijanja imaju na raspolaganju 430 staza sa 1300 topova koje se 25 planinskih vrhova povezuju 200 ski-liftova,od 1.300 do 3.250 metara nadmorske visine. Za jedan sat mogu da prevezu skoro 300.000 ljudi i saobraćaju između svih osam naselja i 13 ski-centara. Tu je i šest glečera iznad 3.000 metara, pa na njima skijaška sezona praktično traje čitave godine.

Skijalište je udaljeno od Beograda oko 1400 km, a putuje se preko Milana, Torina ka tunelu Frejus, Orelle-a i dalje prema dolini u koju želite da se uputite. Put se završava u u trećoj i najvećoj dolini Bellville i najpoznatijem mestu ovog skijališta,  Val Thorensu. Na Tri doline izgrađeno je ukupno 8 turističkih mesta koja su među sobom vrlo dobro povezana putevima a pogotovo sa ski stazama.

Ski centar sačinjavaju sledeće doline:

Bellville ( Les Menuires, Val Thorens, Orelle )

 
Meribel                                                 


   
    
Courchevel                                            


Pogledajte mapu integralnog skijališta Tri Doline:

 

 

 

 

Ako se smatrate strastvenim skijašem, ako volite da obilazite puno staza i da skijate po dugačkim, širokim i sa prirodnim snegom bogatim stazama, ako su vam Alpska prostranstva želja i potreba, i ako želite mesto na kojem je apsolutno sve u znaku skijanja, onda znate gde ćete ići..... Tri doline čekaju na vas.


Video klipovi iz ovog ski centra

Video klipovi skijaša iz ovog ski centra

Pogledajte ponudu za ovaj ski centar:

Val Thorens - sedmodnevni ski aranžmani

Les 3 Vallees - 3 Doline, Dolina Bellville, Les Menuires, Val Thorens, Orelle... Najelitnije evropsko i svetsko skijalište. Osetite i vi šta  znači snežno prostransvo od 600km staza, ogroman broj gondola i žičara, turistička mesta koja su u potpunosti podređena potrebama skijaša.

Skijajte u oblasti Tri Doline, najvećem ski centru u Evropi. Provedite nezaboravne trenutke skijajuću 7 dana na mestu u kome bi svaki skijaš poželeo da bude.

Detaljnije...

Les Menuires - sedmodnevni ski aranžmani

Les 3 Vallees - 3 Doline, Dolina Bellville, Les Menuires, Val Thorens, Orelle... najelitnije evropsko i svetsko skijalište. Snežni dragulj Francuske sa neverovatnih 430 staza ukupne dužine od čak 600 km! Provedite nezaboravne trenutke skijajući 7 dana na mestu u kome bi svaki skijaš poželeo da bude.

Skijalište Les Menuires se nalazi na nadmorskim visinama od 1850m do 2000m. Poseduje 150 km skijaških staza za sve kategorije skijaša. Iz Les Menuiresa su lako dostupna sva ostala skijališta oblasti Tri doline.

Detaljnije...

Orelle - sedmodnevni ski aranžmani

Skijajte u čuvenom Val Thorensu, skijalištu koje predstavlja krov Evrope, snežnom biseru francuskog i svetskog skijanja. Uživajte u skijaškoj obećanoj zemlji na preko 150km ski staza. Smeštaj se nalazi u apartmanskom naselju Orelle, od koga do vrhova Val Thorensa (do vrha Cime Caron, 3200 m/nv) od sezone 21/22 prevozi nova i u celoj Francuskoj najmodernija gondola "Orelle-Cime Caron", koja do krajnjeg vrha na 3200m/nv stiže za svega 15ak minuta..

Apartmansko naselje se sastoji od dvokrevetnih, četvorokrevetnih, šestokrevetnih i osmokrevetnih apartmana vrhunskog kvaliteta, a gostima su na raspolaganju i mnogi dodatni sadržaji koje ovaj smeštajni kompleksa nudi.

Detaljnije...