Trodrevni rafting Limom


Trodnevni program raftinga Limom obično se realizuje u varijanti petak - nedelja, sa polaskom u petak u kasnim popodnevnim satima, što omogućava da se za ovaj program ne uzimaju slobodni dani. Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu. Veličanstveni predeli kroz koji prolazi ova reka, ostaviće vas bez daha i pružiti aktivan odmor.
U program aranžmana uključeni su neki od obilazaka kao špto su: manastir Sveti Nikola na Pribojskoj Banji, kanjon Kratovske reke, Potpećko jezero, gradu Rudo (BiH), Andrićgrada (BiH) . . .

Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu. Veličanstveni predeli kroz koji prolazi ova reka, ostaviće vas bez daha i pružiti aktivan odmor od naporne i stresne svakodnevice urbanog života. Rafting Limom organizujemo na mirnijem delu Lima koji nema extremne bukove ali ima uzbudljive brzake tako da će posetioci moći da uživaju u predivnim pejzažima.

Aktuelni aranžmani:

     - 31. maj - 02. jun 2019. - Limska avantura 


 


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.