jatkonaci

Nalazite se u centru svih glavnih sadržaja ovog turističkog mesta na nadmorskoj visini od 1780m.

Gosti u hotelu mogu naći banku, prodavnicu, ski servis, restoran i lekarsku ordinaciju. Hotel je izgrađen u planinskom stilu i ima 134 apartmana.

 

Detaljnije...


spoljni izgled

Apartmani „Vagres Senior“ se nalaze na obroncima Kopaonika, u predivnom planinskom predelu Brzeća na 1000 metara nadmorske visine. Od samog centra Kopaonika su udaljeni 12km.

Detaljnije...


apartmaniKonaci01

Šest međusobno povezanih konaka, izgrađenih u stilu starih manastirskih konaka koji su dobili imena po srednjevekovnim srpskim gradovima,.polukružno zatvaraju središnji uređeni trg koji je ujedno icentar društvenog života celokupnog turističkog naselja.

Detaljnije...


brzecehbreka

Nalazi se pored polazne stanice žičare "Bela reka I" u Brzeću. Ima 100 ležaja, restoran u dva nivoa sa kaminom, bar salu i letnju terasu. U neposrednoj je blizini regionalnog puta, udaljen 12km od vrha Kopaonika. Pored samog objekta nalazi se dvosedežna žičara Bela reka, koja je u dužini od 3km sa visinskom razlikom od 800m povezana u sistem žičara Kopaonika.

Detaljnije...


hotelgrand1

Moderan i komforan hotel "Grand" (nekadašnji Karavan) smešten je u središtu turističkog centra u neposrednoj blizini prvih ski liftova i sa predivnim panoramskim pogledom na šumovite padine Kopaonika. Luksuzno je opremljen i nudi visok nivo usluga svojim gostima kao i brojne sadržaje: zatvoreni bazen sa barom, đakuzi, teretanu, halu za tenis, ko[arkaški i rukometni teren, skvoš igralište, lekarsku ordinaciju i masere, skijašnicu i ski servis, kao i više prodavnica, koji omogućavaju aktivan odmor ili punu rekreaciju.

Detaljnije...


junior

Hotel Junior ** All season resort - Spa centar se  nalazi u turističkom centru Brzeće na Kopaonik-u. Od Beograda hotel Junior je udaljen 270 km, a od Niša 100 km. Nalazi se na idealnoj nadmorskoj visini od 1100 metara. Od turističkog kompleksa na Kopaoniku udaljen je 13 km. 

 

Detaljnije...


Kopaonikhotel brzece 150x

Ovo je objekat građen po time - shering principu. Nalazi se preko puta hotela "Junior", udaljen 300m od polazne stanice žičare "Bela reka I". Poseduje 62 apartmana i 240 ležaja, restoran, ski klub...

Detaljnije...


HotelPutnik

Nalazi se u Sunčanoj dolini, na 1650 m/nv. Udaljen 200 m od žičare br.1 Sunčana dolina, a 5min buson koji vozi do Turisičkog centara Kopaonika i ostalih žičara.
Hotel ima komforne dvokrevetne i trokrevetne sobe sa kupatilom i telefonom i TV-om u većini soba.
Od ostalog sadržaja poseduje kongresne sale, bilijar salu, aperitiv bardruštvene prostorije, dva restorana, prodavnicu, skijašnicu, ski servis i rental, kao i veliku terasu za odmor i sunčanje... Sezone 2007/2008 je renoviran jedan ceo blok.

Detaljnije...


hotel putnik klub a

Hotel Putnik Club A je hotel A kategorije, smešten u samom centru turistickog kompleksa na Kopaoniku, na 1.750 metara nadmorske visine. Udaljen je stotinak metara od najbližih ski liftova.

Detaljnije...


kopaoniksrebrnac

Usred raskošnog planinskog pejsaža, ovaj mirni hotel B kategorije, omiljeno je boravište obožavaoca Kopaonika i pravih skijaša. Izgrađen je u planinskom stilu, a svi sadržaji smešteni su u 4 bačije.

Detaljnije...


kragujevacko odmaraliste

Kragujevacko odmaraliste na Kopaoniku se nalazi iznad Sunčane doline, na nadmorskoj visini od 1720m, u neposrednoj blizini ap. naselja "Suncani vrhovi" i 50m od žicare "CENTAR".

Detaljnije...


planinski dom rtanj

Sagrađen je 1963. godine, a posle požara obnovljen 1992. Ovo je najveći planinarski dom u Jugoslaviji. Nalazi se na 1.865 m/nv, oko 15 minuta hoda od konaka "Sunčani vrhovi" putem u pravcu Brusa, a neposredno na levoj stazi žičare br.8 Mali karaman. Raspolaže sobama koje su dvokrevetne, trokrevetne i više krevetne. većina soba su sa predsobljem i kupatilom. Objekat je poznat po restoranu sa otvorenim kaminom "Odžaklija".

Detaljnije...


vila ivanovic

Vila Ivanović se nalazi na istočnim padinama Kopaonika, u Brzeću (turistički centar Bela Reka) na 1100 m nadmorske visine, okružena borovom, jelovom i bukovom šumom, odakle se pruža uzbudljiv pogled prema lepotama kopaoničkih padina.

Objekat se nalazi na 350 m od žičre Bela Reka, koja je povezana u sistem žičara Kopaonika.

Detaljnije...