Rezidencija Crystal Blanc

Apartmanska rezidencija Le Crystal Blanc se nalazi u mestu Vaujanix u ski domenu Alpe d' Huez. Kategorisana je sa tri zvezdce i predstavlja značajno kvalitetniji i luksuzniji objekat nego što je to standard u francuskim skijalištima. Gostima ove rezidencije je na raspolaganju zatvoreni bazen koji se nalazi u sklopu hotela. Pored toga u okiru spa odeljka uz doplatu je dostupno i tursko/parno kupatilo. Objekat poseduje sopstvenu skijašnicu.

Od smeštaja do ski lifta Vaujany-Villette ima svega oko 3-4 minuta hoda, dok do gondole Vaujany-Alpette ima oko 400m.

Ova rezidencija poseduje sledeće tipove apartmana:

- Četvorokrevetni dvoprostorni apartmani. Površine su 30m2. Poseduju dnevenu sobu sa kaučom na izvlačenje za dve osobe, kao i spavaću sobu sa dva odvojena kreveta ili bračnim krevetom.
Petokrevetni dvoprostorni apartmani. Površine su 37m2. U dnevnoj sobi se nalazi kauč na razvlačenje za dve osobe i sofa za jednu osobu. U spavaćoj sobi nalazi se bračnii krevet.
Šestokrevetni dvoprostorni apartmani. Površina ovih apartmana iznosi 35-37m2. U dnevnoj sobi nalazi se kauč na razvlačenje namenjen za dve osobe. U spavaćoj sobi je bračni krevet, a u odvojenoj niši krevet na sprat.
Šestokrevetni troprostorni apartmani. Površine su 47m2. U dnevnoj sobi je sofa na razvlačenje za dve osobe. U jednoj spavaćoj sobi nalaze se dva odvojena kreveta, a u drugoj spavaćoj sobi bračni krevet.

Svi apartmani poseduju kompletno opremljenu i modernu kuhinju (ploča za kuvanje, mikrotalasna, mašina za sudove, frižider, čajna kuhinja, sav neophodan pribor za ručavanje i kuvanje...), kupatilo sa wc-om. Sve smeštajne jedinice imajubalkone sa prelepim planinskim pogledom.

Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu i naplaćuje se prema važećem cenovniku objekta. Svi gosti koji žele da imaju zatvoreni parking, moraju blagovremeno da ga rezervišu (uz odgovrajuću doplatu).