Alpe d' Huez je jedan od najpoznatijih skijaških centara u Francuskoj, smešten na nadmorskoj visini od 1860 m. Skiajški domen ima 135 staza ukupne dužine od  250 km sa najvišim vrhom Pic Blanc na 3330 m/nv. Staze su povezane sa 87 savremenih brzih žičara i ski liftova.
Rezidencija D'Huez se nalazi u oblasti Bergers, a u neposrednoj blizini je tržni centar sa prodajnim, ugostiteljskim i zabavnim sadrzajima. Najbliža ski staza je od objekta udaljena manje od 150 metara.

Detaljnije...


Apartmanska rezidencija Le Crystal Blanc se nalazi u mestu Vaujanix u ski domenu Alpe d' Huez. Kategorisana je sa tri zvezdce i predstavlja značajno kvalitetniji i luksuzniji objekat nego što je to standard u francuskim skijalištima. Gostima ove rezidencije je na raspolaganju zatvoreni bazen koji se nalazi u sklopu hotela. Pored toga u okiru spa odeljka uz doplatu je dostupno i tursko/parno kupatilo. Objekat poseduje sopstvenu skijašnicu. Od smeštaja do ski lifta Vaujany-Villette ima svega oko 3-4 minuta hoda, dok do gondole Vaujany-Alpette ima oko 400m...

Detaljnije...