Ski closing


SKI CLOSING - su skijaški programi kojima zatvaramo naše skijaške sezone u određenim ski centrima. Karakteriše ih vesela atmosfera, mnogi sunca i dobar provod, po veoma pristupačnim i reduciranim cenama ski paketa. SkiBus ski clousing programe radi u skijalištima regiona u varijantama trodnevnih aranžmana, dok su u ski centrima Francuske, Italije Austrije, Švajcarske to u pitanju sdemodnevne skijaške ture.

U sezoni 2019/2020 SkiBus će organizovati sledeće aranžmane zatvaranja skli sezone - ski closinge:
- Ski closing Austrija & Italija, - Goldeck, Sella Nevea, Tarvisio - Jesenice, 28.02-01.03.2020.
- Les 2 Alpes 18-25. april 2020.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Les 2 Alpes, 16 - 23. april 2022. - TRENING KAMP - ski seminar SkiBusa

16-23. april 2022. - Sedmodnevni skijaški aranžman u nezaboravnom zimskom ambijentu jednog od najboljih svetskih skijališta - ski centru Les 2 Alpes. Čeka vas šestodnevno skijanje u ski centru, u čijem sklopu je i najveći skijaški glečer Evrope. Izuzetna visinska razlika na kojoj se prostire skijalište, od 1200n/nv do fascinantnih 3568m/nv, omogućava izuzetno kvalitetno skijanje na jako dugim i perfektno sređenim stazama. Snega u ovo doba godine ima više nego dovoljno (ovde se skija čak i u letnjim mesecima), a dodatni sadržaji koje ovo turističko mesto pruža upotpuniće vaš boravak. U okviru ovog aranžmana organizovaće se TRENING KAMP za sve instruktore i predstavnike SkiBus-a, kao i sve zainteresovane skijaše željne napretka i razvoja sopstvene skijaške tehnike.
First minute cena paketa, koji uključuje prevoz, sedmodnevni apartmanski smeštaj i šestodnevni skipas - 375 evra.

Detaljnije...

Petodnevno APRILSKO skijanje na Jahorini, 01-06. april 2022.

01 - 06. april 2022.  PETODNEVNO APRILSKO SKIJANJE sna Jahorini. U ponudi su sve varijante smeštaja: Maxwell apartmani *** i Aparthotel Vučko ****. U aparthotelu Maxwell je usluga na bazi 5 noćenja uz mogućnost doplate paketa hrane (5 HB x 13 evra), dok je u aparthotelu Vučko usluga na bazi 5 polupansiona (umanjen za jednu večeru). Ski paket uključuje i 5-dnevni skipas.

Zbog veoma povoljnih uslova sa snegom, SkiBus organizje ovaj petodnevn skijaški program na Jahorini, koji se realizuje u varijanti petka-sreda. Skijajte u sunčanom aprilu prekrivenom obiljem snega, na jednoj od najpopularnijih skijaških destinacija regiona.

Gosti Maxwell aparmtana, imaju uslugu 5 noćenja (sa mogućnošču doplate paketa 5 doručaka i večera za 65 evra) i 5 dana skijanja (uz opciju doplata 5 dana noćmnog skijanja za 25 evra). Cena tog paketa iznosi - od 99 evra. One koji izaberu opciju aparthotela Vučko, dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja sa uslugom na bazi 5 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 5-dnevno skijanje, sa mogućnošču simbolične doplate (25 evra) za pet dana noćnog skijanja. Cena je promotivna - od 199 evra.

U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.


Detaljnije...

VUČKO Jahorina - petodnevno APRILSKO skijanje, 01-06. april 2022.

01 - 06. april 2022.  - VUČKO SPECIJAL - PETODNEVNO APRILSKO SKIJANJE sa smeštajem i uslugom polupansiona u jednom od najboljih hotela na Jahorini. SKI PAKET podrazumeva: 5 polupansiona (bez jedne večere) u jednom od najboljih hotela na Jahorini - Aparthotelu VUČKO + 5-dnevni skipas.

Zbo veoma povoljnih uslova sa snegom, u saradnji sa Aparthotelom VUČKO i OC Jahorina, SkiBus organizje ovaj petodnevn skijaški program na Jahorini, koji se realizuje u varijanti petka-sreda. Skijajte u sunčanom aprilu prekrivenom obiljem snega, na izuzetno modernizovanoj Jahorini, boraveći u jednom od najboljih smeštajnih objekata na planini.

Gosti ovog aranžmana dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja, sa uslugom na bazi 5 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 5-dnevno skijanje, sa mogućnošču simbolične doplate (15 evra) za pet dana noćnog skijanja. Cena je promotivna - od 199 evra. U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.


Detaljnije...