Grossglockner - Heiligenblut, sedmodnevni ski aranžmani


SkiBus tokom sezone organizuje višednevne aranžmane u austrijskom ski centru Grossglockner - Heiligenblut. Skijajte na padinama Grossglocknera najvišeg vrha Austrije. Heiligenblut je prekrasno slikovito mesto na samoj granici Tirola i Koruške sa impozantnim pogledom na preko četrdeset vrhova Alpa kao i na najviši vrh Austrije – Grossglockner sa nadmorskom visinom od 3978m (Veliki Zvonar u bukvalnom prevodu). Skijalište ima 55 km uređenih staza, kao i veliki broj offpiste staza.

Aranžmani se mogu kombinovati sa skijanjem u još nekom ski centru u okolini...

Aranžman obuhvata skipas za odgovarajući broj dana, smeštaj na bazi noćenja, noćenja sa doručkom ili polupansiona u nekom od smeštajnih objekata u samom mestu Heiligenblut ili u nekom mestu u podnožju ski centra. Prevoz može biti organizovani autobusom ili sopstvenim vozilom.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Grossglockner - Heiligenblut

Heiligenblut je prekrasno slikovito mesto na samoj granici Tirola i Koruške, na putu koji vodi  kroz nacionalni park Grossglockner i sa impozantnim pogledom na preko četrdeset vrhova Alpa kao i na najviši  vrh Austrije – Grossglockner sa nadmorskom visinom od 3978m (Veliki Zvonar u bukvalnom prevodu). Skijalište ima  55 km uređenih staza, kao i veliki broj offpiste staza, s tim da su staze zaista duge i lepe za vožnju.

Detaljnije...