Folgaria - sedmodnevno skijanje na obroncima Dolomita


Folgaria je skijaško područje u jugoistočnom djelu pokrajine Trentino, na rubu Dolomita. Samo mesto nalazi se na 1.168 m/nv i predstavlja tipično alpsko naselje sa mnogobrojnim hotelima i apartmanima, trgovinama, restoranima, barovima. U ponudi su brojni aprés-ski programi kao i druge mogućnosti zabave. Skijalište Folgardia zajedno sa obližnjim Lavarone poseduje preko 100 km skijaških staza i 27 savremenih žicara koji će zadovoljiti ukuse svih uzrasta skijaša. Sa skijališta se može uživati u prekrasnom pogledu koji se proteže od Dolomiti Brenta do Masiva Pasubio i od Adamella do Marmulade.Osim svih vrsta zimskih sportova, treba istaći i mogućnost klizanja na velikom klizalištu kao i korišćenje zatvorenog bazena.

         Nema aranžmana u ovoj ski sezoni

Polasci su najčešće petkom, a povratak je rezervisan za narednu nedelju (sedam dana boravka i dva dana puta).

Aranžman uključuje:
- Odgovarajući sedmodnevni hotelski ili apartmanski smeštaj u mestu Folgaria,
- prevoz na relaciji Beograd - Folgaria - Beograd.

Za sve svoje članove Skibus obezbeđuje značajan popust na cene Folgaria skipasa.

Ponudu za sezonu 2012/2013 možete preuzeti ovde.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Folgaria

Folgaria je skijaško područje u jugoistočnom djelu pokrajine Trentino, na rubu Dolomita. Samo mesto je na 1.168 metara nadmorske visine i predstavlja tipično alpsko naselje sa mnogobrojnim hotelima i apartmanima, trgovinama, restoranima, barovima... Nude se brojni aprés-ski programi kao i druge mogućnosti zabave.
Skijalište Folgardia zajedno sa obližnjim Lavarone poseduje preko 100 km skijaških staza i 27 savremenih žicara koji će zadovoljiti ukuse svih uzrasta skijaša.

Detaljnije...