Ski safari Bjelašnica i Jahorina, sa smeštajem u Sarajevu


U toku zimske sezone SkiBus organizuje ove jedinstvene skijaške aranžmane, sa smeštajem u Sarajevu. Smeštaj je na Ilidži u jednom od dva velelepna hotela, Hollywood 4* i Hills 5* (važe za jedne najbolje hotela u BiH), koji obiluju mnogobrojnim sadržajem za goste. U ponudi su višednevni aranžmani, od trodnevnih do sedmodnevnih. Skijašima je na raspolaganju više skijaških paketa: od skijanja samo na Bjelašnici, do mogućnosti ski safarija gde bi u jednom programu skijali i na Jahorini i na Bjelašnici.

Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Sarajevo sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Takođe, izuzetno bogat sadržaj kojima raspolažu hoteli koji su u ponudi, značajno obogaćuju vrednost ovog ski aranžmana.
Program uključuje određeni broj usluga u izabranom hotelu (najčešće je u ponudi usluga noćenja sa doručkom, sa mogućnošću doplate večera na licu mesta), kao i odgovarajući skipas za Bjelašnicu, odnosno kombinaciju skipasova za Jahorinu i Bjelašnicu (u zavisnosti od konkretnog programa putovanja). Određeni aranžmani se rade u varijanti sopstvenog prevoza, dok drugi podrazumevaju pakete zajedno sa autobuskim prevozom i neophodnim transferima do skijališta.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

SKI CLOSING - BJELAŠNICA, 29. februar - 03. mart 2024.

VUCKO.jpg

29. februar - 03. mart 2024. - SKI CLOSING - BJELAŠNICA. SkiBusovo zatvaranje ski sezone na olimpijskoj lepotici Bjelašnici, sa smeštajem u izvanrednim hotelima Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži u Sarajevu. Sama lokacija hotela izuzetno pogoduje odlasku na skijalište (izdvojena od gradske vreve, na samom rubu Sarajeva, najbliža je tačka iz grada do skijalitšta Bjelašnica). U okviru četvorodnevnog skijaškog aranžmana skijajte puna 3 dana (petak-nedelja) na Bjelašnici i upoznajte ovaj ski centar koji je nepravedno bio zapostavljen od strane naših skijaša prethodne dve decenije. Boravak u Sarajevu, koji sa svojim jedinstvenim šarmom oličenim u spoju različitih kultura i vremenskih epoha, vrednost ovoga programa dodatno upotpunjuje. Gostima će na rapolaganju biti brojni wellnes i spa sadržaji hotela iz ponude, što će svakako boravak učiniti još prijatnijim i relaksiranijim. 
Aranžman uključuje: autobuski prevoz i sve nephodne transvere do skijališta, 3-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i tri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood 4* li Hills 5* u Sarajevu. Cena od neverovatnih 175 evra.

Detaljnije...