Sedmodnevni ski aranžmani na Bjelašnici


Provedite sedam dana skijajući na olimpijskoj lepotici - Bjelašnici. Proverite zašto ovu planinu vrhunski skijaši smatraju izuzetno respektuju. Smene su subotom, a usluga uključuje prevoz na relaciji Beograd - Bjelašnica - Beograd, 7 polupansiona u hotelu Feri i sedmodnevni skipas.

Usluga na bazi polupansiona je u novoizgrađenom hortelu Feri (pušten u rad u decembru 2008.) koji se nalazi na Velikom Polju, na Igmanu. Sam hotel je izgrađen u predivnom ambijentu,a lociran je između dve staze na Igmanu. Blizina Bjelašnice od svega 2,5 km omogućava gostima da skijaju na ovoj olimpijskoj lepotici. Hotelski bus redovno skijaše razvozi do staza na Bjelašnici i natrag.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Sretenje u Sarajevu sa 4 dana skijanja na Bjelašnici, 14-18. februar 2024.

14-18. februar 2024. - Skijajte za sretenjske praznike (sreda-nedelja) na olimpijskoj lepotici Bjelašnici, u okviru petodnevnog skijaškog aranžmana, sa smeštajem u Sarajevu, u jednom od najboljih hotela u BiH. Iskoristite neradne dane i mini odmor i punih 4dana skjajte na olimpijskoj planini Bjelašnici. Smeštaj u gradu Sarajevu upotpuniće vaš boravak i ponudiće obilje sadržaja i gastronomskih užitaka. Hoteli  Holywood 4* i Hills 5* na Ilidži, kao jedni od najboljih hotela u Bosni, gostima će ponuditi obilje dodatnog sadržaja i boravak će učiniti prijatnim i relaksirajućim. Aranžman uključuje: prevoz na relaciji BG - Sarajevo - BG i sve nephodne transvere do skijališta, 4-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i četiri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood ili Hills u Sarajevu. Cena od 249 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Bjelašnica

Planina Bjelašnica, jedna od olimpijskih planina na kojoj je za vreme XIV Zimskih Olimpijskih Igara 1984.god. održano takmičenje u alpskom skijanju za muškarce, nalazi se u središnjem delu Bosne i Hercegovine, smeštena jugozapadno, na udaljenosti od 25 km od Sarajeva. Neposredno do nje nadovezuje se planina Igman.

Zima na Bjelašnici traje od novembra do maja mjeseca i ume da napravi snežne smetove visoke i do nekoliko metara..

Detaljnije...