Davos Klosters - skijajte na mestu gde skijaju prinčevi


Priuštite sebi pravi skijaški užitak, skijajte na mestu gde skijaju prinčevi! Šestodnevni skijaški programi u jednom od najmodenskijih svetskih skijališta - švajcarskom Davosu. Osetite svetski glamur u punom sjaju, skijajte na uzdanici švajcarskih skijališta - čuvenom Davosu! SkiBus omogućava svojim članovima da po izuzetno povoljnim, za ovu destinaciju neverovatnim uslovima, odu na skijašku destinaciju o kojoj su samo sanjali...

Skijaška regija Davos Klosters nalazi se u Graubindenskim alpima u istočnoj Švajcarskoj. Cela skijaška regija obuhvata čak 320 km staza, koje su kompletno pokrivene najsavremenijim sistemima za veštačko osnežavanje. Transport skijaša se obavlja uz pomoć 59 najsavremenijih ski liftova. Davos - Klosters ski regija uključuje šest skijališta: Jakobshorn, Parsenn/Gotschna, Pischa, Madrisa i Rinerhorn, kao i skijalište Schatzalp/Strela koje je zvanično prvo napravljeno skijalište u Evropi. Ski regija poseduje 110 ski staza, od kojih se čak 80% nalazi na visinama većim od 2000 m/nv.

Smene za sezonu 2014/2015 su:

Polasci su petkom, a povratak u narednu nedelju (sedam dana boravka i dva dana puta).

Program uključuje:
- Sedmodnevni smeštaj (pansioni, vile, planinarski i domovi za mlade, aparthoteli ili hoteli) u samom Davosu na bazi noćenja, noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona, u zavisnosti od ponude za konkretni aranžman (ponude za konkretnu sezonu).
- Šestodnevni skipas Davos - Klosters koji važi za celu ski regiju (320 km ski staza) i obuhvata 6 skijališta: Jakobshorn, Parsenn/Gotschna, Pischa, Madrisa, Rinerhorn i Schatzalp/Strela. Moguća doplata.
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Davos - Beograd.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Davos Klosters

Skijaška regija Davos Klosters nalazi se u Graubindenskim alpima u istočnoj Švajcarskoj. Cela skijaška regija obuhvata čak 320 km staza, koje su kompletno pokrivene najsavremenijim sistemima za veštačko osnežavanje, što garantuje sneg tokom cele zimske sezone. Transport skijaša se obavlja uz pomoć 59 ski liftova, ukupnog kapaciteta oko 65000 skijaša na sat. Davos - Klosters ski regija uključuje šest skijališta: Jakobshorn, Parsenn/Gotschna, zatim tri manja porodična skijališta Pischa, Madrisa i Rinerhorn, kao i skijalište Schatzalp/Strela koje je zvanično prvo napravljeno skijalište u Evropi. Ski regija poseduje 110 perfektno uređenih i pripremljenih skijaških staza, "na švajcarski način", a posebno je značajno šte se 80% ski terena nalazi na visinama većim od 2000 m/nv.

Detaljnije...

Video klipovi naših članova

image002
n-sport-i-n-fashion-logo.jpg
logobeosport150
sprzet rossignol logo
markoni logo200
OutdoorSportslogo180x100
divcibare sr logo150
SaltoM logo
Logo jecom sport Krvavec
bootpro logo
Kobbaz logo
Board Shop beli rr
velvetlogo.png
NAPAPIJRI.jpg
Oculus popravljen
garmin-infoteam-logo.jpg
skoda-Auto-Cacak-logo.jpg
SarunaLogo